GLEDER SEG: Megler Ingar Pedersen gleder seg stort til å starte salget av de nye leilighetene på Greverud Torget.

Slik blir GreverudTorget

Første spadetak tas antakelig første halvår i 2017.

Publisert

Snart starter salget av de nye leilighetene på Greverud. Det første spadetaket tas antakelig i løpet av første halvår i 2017.


Megler Ingar Pedersen skal selge prosjektet sammen med kollega Kjell Ove Loeshagen. Pedersen er nesten fra seg av iver for det som blir Greveruds største ansiktsløft i moderne tid.

SLIK BLIR DET: Her er tegningene av hvordan GreverudTorget trolig kommer til å se ut når det står ferdig.

– Det blir så spennende å se byggene reise seg her. Dette vil bli et kjempeløft for Greverud, og et fantastisk sted å bo med alle kvaliteter man er på jakt etter, sier Pedersen.

Enormt

IVRIG: Megler Ingar Pedersen i Eiendomsmegler1 gleder seg stort til å starte salget.

Det er ikke småtteri som skal bygges på tettstedet sør i Oppegård. Rundt hundre leiligheter og flere nye, store bygg skal reises på plassen som i dag består av et lite kjøpesenter, asfaltert parkering og et stort hull der hvor Plantasjen i sin tid lå.

Det første byggetrinnet vil ligge via-a-vis dagens senter, og vil få en stor Rema 1000-butikk i første etasje. Bygg to kommer til å ligge sør for dette, omtrent der gamle Plantasjen lå. Fra dette bygget vil det bli en gangbro over til Greverud stasjon.

PARKERING: Det blir underjordisk parkeringshus og et shared-space-torg over.
HER BLIR DET GANGBRO: Det nye GreverudTorget skal bindes sammen med stasjonen med en ny gangbro over Skiveien.


Midt på torget blir det et såkalt «shared space», med torgplass og vannspeil, kaféer og butikker og butikker. Rett og slett en mingleplass for folk som bor der.

Det vil bli et stort parkeringshus under bakken for folk som bor der og ønsker det. Selve byggene vil bli bygget slik at den høyeste ryggen vil vende mot Skiveien. Dette vil gjøre området koseligere og mer støyfritt, ifølge Pedersen.

Dersom du har lyst til å bo på det nye torget, er mulighetene snart tilstede for å åpne lommeboken og gå på leilighetsjakt.

– Arkitekter og reklamebyråer jobber på spreng for å få i stand salgsmateriellet for salgsstarten, som trolig blir i løpet av september/oktober. Vi skal rigge i stand med visningsbrakkke her slik at folk får se hvordan leilighetene blir. Det blir først salg på byggetrinn en, som består av 40 leiligheter, og deretter går vi i gang med byggetrinn to, som får 60 leiligheter, sier Pedersen.

PS: Du kan lese mer om saken i papirutgaven av Oppegård Avis torsdag den 25. august.

PLANTEGNING: Her kan du se landskapsplanen for det nye senteret. Klikk for større versjon!
Powered by Labrador CMS