BONDENS MARKED: På lørdag mellom 10 til 16 er det Bondens Marked på Jan Baalsruds plass.

Lokalt preg på Bondens marked

Tre ultralokale matprodusenter deltar på årets siste Bondens marked på lørdag.

Publisert Sist oppdatert

Bondens marked er et aldri så lite høydepunkt for mange, og årets siste blir nok intet unntak. Førstkommende lørdag skal elleve småskalaprodusenter fylle torget på Jan Baalsruds plass og selge sine egenproduserte delikatesser.

Lokale aktører

Tre av bodene vil være meget lokale og dette er Oppegård Brus, Hareveien barnehage og Sjødalstrand gård fra Svartskog.

MYE GODT: Det blir garantert mange gode smaker for store og små på lørdag.

Alle de tre produsentene bør være velkjente for lesere av Oppegård Avis, men for helt nye lesere tar vi en liten presentasjon:

Oppegård brus lager brus i verdensklasse. Brusfabrikken ble i sin tid startet av tre lokale gutter, som kronet mye hard jobb med å bli kåret til Norges beste julebrus i fjor.

Hareveien barnehage fra Hellerasten har med seg honning som de produserer selv. De har tre bikuber i barnehagen, og biene produserer honning fra barnehagens og lokalmiljøets blomster og frukttrær.

Sjødalstrand gård er en liten, produktiv gård på Svartskog som dyrker plommer i en lun vik ved Bunnefjorden.

Mye godt

I tillegg til våre tre lokale produsenter er det også mye god lokalmat fra andre steder å få tak i. Ifølge Bondens markeds egne nettsider stiller følgende produsenter med bod:

Anne Karins Snadder, Bakken Øvre Gårdsmat, Godt og Hjemmelaget, Grini Hjemmebakeri, Haugen Gardsmat, Heidal Landbruksprodukter, Helnora Honning, Skott Gård, Trosvik Gård og Vats Gardsmat.

Bondens marked har åpent fra 10 til 16 på lørdag og markedet rundes av med nissetog og julegrantenning.

Powered by Labrador CMS