GRATIS UTSTYR: På BUA kan du låne utstyr til en innholdsrik ferie. På bildet ser du Tommie Berkani.

BUAs top 5 utstyrsliste for en aktiv sommerferie

Tommie Berkani mener det er like naturlig å låne gratisutstyr på BUA som å låne en bok på biblioteket, og han er ikke i tvil om hva som er mest populært i år.

Publisert Sist oppdatert

Det finnes over 200 BUA-butikker i Norge. BUA Kolbotn er av det unike slaget, her er det nemlig åpent mens biblioteket har åpent, og slik er det ikke alle steder. Så hvorfor ikke stikke innom og se om de har noe artig å låne, slik at sommerferien kan inneholde noe den kanskje ikke vanligvis gjør?

KANO + VANN + SOMMERFERIE: Er det i år du skal teste kano på Kolbotnvannet?

Merker det er sommer

Tommie Berkani er BUA-ansvarlig og forteller at de kan se på utlånet at det nå er sommer.

For Berkani er det like naturlig at man skal stikke innom BUA for å låne et telt, eller en sparkesykkel, som det er at man tar en tur innom biblioteket rett ved og låner en bok.

Men nytt er det at man nå må registrere seg for å få et eget BUA-kort slik at man kan låne utstyr. Tidligere kunne man bruke bibliotekkortet, men slik er det ikke lenger. Det er uansett en rask operasjon å registrere seg, og straks det er gjort har du full tilgang på det beste utstyret til akkurat null kroner.

BUAs topp fem utstyrsliste

TOPP KVALITET: På BUA får du muligheten til å teste topp kvalitet helt gratis.

Utstyret du får på BUA er av topp kvalitet, så det er ingen grunn til å ikke teste ut utstyret deres for sommeren. Her er lista over det mest populære utstyret, og førsteplassen er så populær at de måtte skaffe mer.

1. SUP-brett. Brettet er av typen Red padle, og er ifølge Berkani det beste brettet å få tak i.

2. Skateboard. Med Pyramiden skatepark i umiddelbar nærhet, ligger forholdene godt til rette for å teste ut brettene på BUA, som forøvrig er i tipp topp stand.

3. Kano. Disse står på Kolbotnvannet, og kan lånes i et døgn. Nøkkel får du i skranken på BUA.

4. Telt. Her får du full pakke. Telt, sovepose, liggeunderlag, stormkjøkken, sekk og kompass.

5. Frisbeegolf. Med ny bane på Østli og flere andre baner i nærheten, er late sommerdager en ypperlig anledning til å teste ut den populære sporten.

Powered by Labrador CMS