UNG OG LOVENDE: Ingrid Haugnes (22) er ung og lovende butikksjef på Kiwi på Tårnåsen, med høye mål for butikken fremover.

Ingrid (22) er helt grønn - og helt sjef i butikken!

Ingrid Haugnes (22) er helt grønn som butikksjef, og en av de yngste butikksjefene i lavpriskjeden Kiwi. I litt over to uker har hun styrt skuta på Tårnåsen, og Kolbotn-jenta har tatt sjefsrollen på strak arm.

Ingrid Haugnes har fått stor tillit med butikksjefstilling allerede som 22-åring, og hun trives veldig godt i både rollen som sjef og i butikkyrket generelt.

– Jeg er desidert blant de yngste i Kiwi, og starten har vært krevende. Det er mye som skal gjøres og det er litt anderledes å ha ansvaret for at alt skal gjøres. Det tar litt tid å venne seg til, men det er kjempegøy, smiler Haugnes.

Størst i kommunen

Hun er slettes ikke redd for at den unge alderen skal være et problem, og har høye mål for butikken på Tårnåsen.

TAR I ET TAK: Man kan ikke ligge på latsiden når man er butikksjef. Ingrid Haugnes trives godt i butikkyrket.

– Målet på sikt er at vi skal bli den største Kiwi butikken i kommunen. Fortrinnet vårt er at vi har store arealer og mange flinke medarbeidere som har jobbet her i mange år. Jeg må bruke den kunnskapen de rundt meg har, være ydmyk og fortsette å lære, jeg har ikke den livserfaringen de som er eldre enn meg har, sier Haugnes.

Les også: Nå kan det bli Kiwi-butikk på Myrvoll

Selv har hun jobbet to år på Kiwi i Sønsterudveien og ett år som assisterende butikksjef på Kiwi på Trollåsen, før hun startet på Kiwi sitt trainee program for å bli butikksjef.

– Jeg trives kjempegodt hos Kiwi, de er flinke til å se de som står på, sier butikksjefen entusiastisk.

Flink i jobben

UNG OG LOVENDE: Ingrid Haugnes (22) er ung og lovende butikksjef på Kiwi på Tårnåsen, med høye mål for butikken fremover.

Haugnes oppdaget at hun likte å jobbe i butikk da hun tok et friår etter endt videregående skole.

– Jeg begynte i en 20 prosent stilling på Kiwi i Sønsterudveien, men endte fort opp med å jobbe mer. Jeg visste ikke at jeg kom til å like å jobbe i butikk så godt, men det har vært kjempegøy, sier Haugnes.

Og det gikk ikke lange tiden før den unge Kolbotn-jenta klatret i systemet.

Les også: Tror priskrigen fortsetter

– Jeg gjorde en såpass god jobb at distriktsjefen fikk høre om meg. Da fikk jeg tilbud om å prøve meg som assisterende butikksjef og å gå Kiwi skolen hvis jeg leverte bra. Det gjorde jeg, konstaterer Haugnes.

Beviset på det er en butikksjefstilling i en alder av 22 år.

Lokalkjent

At Haugnes er født og oppvokst på Kolbotn, som hun selv sier det, tror hun er en fordel.

– Det er nok en fordel å ha litt lokalkunnskap. Vi er en liten kommune i areal og kommer tett på hverandre. Det er greit å kjenne kunden godt. Vi har en spesiell kundemasse som krever kvalitet og holder oss spisset hele tiden, sier Haugnes.

Les også: Dette mener kundene om priskrigen

Nå er hun godt i gang med sin nye rolle og kan ikke få rost Kiwi nok.

– Jeg har bare jobbet i fire år og blitt butikksjef allerede. Det er virkelig gode muligheter hvis man står på og vil, avslutter den ferske butikksjefen.

Powered by Labrador CMS