– Vi er (nesten) klare, sier Kaffebar´n-eier Ellen Helgestad (t.h.) og markedsansvarlig Hennie Marman.

«Om litt er kaffen klar...»

Kaffebar´n-damene i Kantorbygget har en gladnyhet: – Vi åpner i morgen!

Publisert

– Nå har det dratt ut og dratt ut, så nå hopper vi i det og åpner dørene i morgen, 16. mai, sier markedsansvarlig Hennie Marman.

Da Oppegård Avis får en eksklusiv forhåndsvisning – dagen før dagen - er det fortsatt «litt» arbeid som gjenstår.

– Det har vært mye jobb, og det gjenstår fortsatt en del jobb, sier eier Ellen Helgestad. – Og det er vel ikke alt som har gått helt på skinner heller, med håndverkere og den biten, sukker hun litt oppgitt.

– Joda, så er det en del som står igjen, og det er mye vi ikke får på plass før vi åpner heller, men vi kjører på med det vi har, supplerer Marman.

NB: Saken fortsetter under bildet.

Tester i én dag

STÅR PÅ: Det blir få hvileskjær det siste døgnet før åpning. Men så blir det bra også da!

Utover kvelden skal lokalet vaskes ned og klargjøres til morgendagens åpning. Det betyr at de energiske damene får hele én dag med testing, før det som trolig blir årets mest hektiske dag braker løs.

– Kundene skal bare glede seg i alle fall. Og vi lover en deilig goodie-bag til de 20-30 første kundene som kommer i morgen. Og til de som ikke rekker det kan vi love skikkelig god kaffe og deilig hvetebakst.

JAKT: FInner du en slik på Kolbotn de neste dagene, kan du løse den inn i en gratis kaffe på Kaffebar´n.

Hun håper gjestene ser litt mellom fingrene når det gjelder utvalget de første dagene.

– Den første tiden blir det nok litt «åpningsboble-utvalg», før vi kommer tilbake til normalen, fortsetter Ellen.

Nysgjerrige kunder

Og kundene gleder seg åpenbart, for inn dørene stikker plutselig Anne Anderssen hodet inn. Hun lurte på om de rakk 17. mai og kunne bekrefte at hun gledet seg over det nye kafetilbudet i sentrum.

NABO: Anne Anderssen stakk nesen innom for å sjekke når åpningen var og for å ønske lykke til.

Apropos 17. mai. Siden alt fortsatt ikke kommer til å være helt i vater, inkludert fryseren, er det heller ikke sikkert de kan tilby all verdens av is. Men én skikkelig 17. mai-godbit har de på lur:

– Vi kommer til å fyre opp slushmaskinen på maks, så det er bare å komme innom og fylle på med væske så fort toget er ferdig. Kaffe skal vi også ha nok av, så her blir det noe for både store og små, lover Hennie.

Powered by Labrador CMS