SIKKER TRANSPORT: Pokalen ble båret rundt på senteret før den ble tatt ut på et sikkert område utenfor O'Learys.

Mesterligafesten på Kolbotn

Se bilder og video fra folkefesten da den ekte Champions League-pokalen ankom Kolbotn Torg midt i vinterferien.

Publisert

Det gikk rykter om at fedre hadde tatt pause i vinterferien for å reise inn til Kolbotn tirsdag kveld. Vi fikk ikke bekreftet denne historien av noen, men det er sikkert at besøket til det legendariske mesterligatrofeet ble en udelt suksess for O'Learys og Kolbotn Torg. Selfie-køen var lang lenge før pokalen ankom. 

Etter en liten diskusjon mellom senterleder Marianne Thoresen-Larsen og de tilreisende om hvor pokalen skulle komme opp, kom "hovedpersonen" opp fra parkeringen litt etter klokken 19. 

NB: Se video fra da pokalen ble ført gjennom Kolbotn Torg, og hør de vakre Champions League-tonene i videoen under:

Første gang

I løpet av kort tid ble det produsert veldig mange snaps, instastories og videosnutter på Kolbotn Torg. 

Mesterligatrofeet kom til Norge for aller første gang tirsdag denne uken. Etter først en tur innom Oslo City, gikk ferden videre til O'Learys på Kolbotn Torg. Utenfor kafeen var det alle muligheter til å ta selfie med pokalen. 

Videre til Bergen

Pokalen sto i fellesområdet på senteret hele kvelden, mens det var svært godt besøk på O'Learys under toppmøtet mellom Liverpool og Bayern München. 

Sent tirsdag kveld ble pokalen fraktet bort fra Kolbotn Torg, og følget satte kursen mot Bergen, hvor pokalen skal på visningsferd onsdag. 

Her kan du se bilder fra mesterligafesten: 

Powered by Labrador CMS