Espen Bråten Kristoffersen fra Greverud som "Roger" i Grease, musikalen som skal settes opp på Chateau Neuf i januar 2018.

En Klatremus med "Grease" i håret

Av med musehalen, på med skinnjakka! Espen B. Kristoffersen fra Greverud spiller i Grease på Chateau Neuf i januar.

Publisert

Espen Bråten Kristoffersen (30) fra Greverud er mest kjent som Thorbjørn Egners glade trubadur: Klatremus. Han har medvirket i utallige musikaler, teateroppsetninger og tv-produksjoner som skuespiller, sanger og danser.

– Jeg elsker å være skuespiller, og gjør det så lenge det er gøy, sier den glade gutten fra Greverud.

Les også: Marianne Mørk åpner det nye rådhusteateret i Ski med "Pinocchio"!

Den Hvite Dame

For tiden jobber han med familiemusikalen «Den Hvite Dame», hvor Kristoffersen spiller «Marius» - en av hovedrollene. Musikalen spilles fra 3.-13. august på Fredriksten Festning i Halden. Musikalen ble også spilt i fjor, hvor Kristoffersen hadde samme rolle. Men til høsten er det fram med skinnjakka og vaselinen, for den unge mannen fra Greverud skal være Roger i Grease!

Alt startet med Grease

– Grease er jo grunnen til at jeg ble skuespiller, det var mitt første møte med profesjonelt teater som 12-åring. Da var jeg solgt. Etter å ha vært litt innom både håndball og tanken om må bli politi, endte jeg opp med teater, og jeg har aldri sett meg tilbake, forteller han.

– Ringen er jo på en måte sluttet nå, sier Bråten Kristoffersen. Alt begynte med Grease, og nå står jeg på scenen selv. Det er på en måte litt skummelt! Sier han.

Musikalen har premiere 24. januar 2018 på Chateau Neuf i Oslo.

Her skjer det! I januar skal Kristoffersen selv stå på scenen som Roger i Grease.

Les også: Mørk musiker med lys fremtid!

 

 

 

Espen B. Kristoffersen som "Roger".

10 år siden sist

Siden ”GREASE” hadde urpremiere i Chicago i 1971, har den blitt en av de aller mest populære ungdomsmusikaler. I 1978 kom filmen, og den står igjen som en av de store klassikere i filmverdenen.

Musikalen ble første gang satt opp i Norge i 1984 med Espen Beranek Holm og Linn Stokke i hovedrollene. Senere har den vært satt opp i storformat i Oslo i 1999 og 2008. Nå, 10 år senere, er den på plakaten igjen.

Les også: Elektriske Yohann med prestisjefylt sommerjobb!

Espen B. Kristoffersen

Espen er mest kjent som Klatremus i «Hakkebakkeskogen» på Riksteateret, og som stemmen til samme karakter i animasjonsfilmen «Dyrene i Hakkebakkeskogen».

Han har også blant annet medvirket i Cabaret, Brørne Løvehjarte, Trollmannen fra Oz, Den Glade Enke, og Karius & Baktus. På film og TV har han vært med i NRK super, Lillyammer 3, og Torsdagkveld fra Nydalen - og mye mer!

Powered by Labrador CMS