Snart 30.000 (!) har løst billetter til Grease!

Billett-boom for nyoppsettingen på Chateu Neuf i Oslo hvor vår lokale skuespillerhelt Espen Bråten Kristoffersen står på scenen.

Publisert

Espen Bråten Kristoffersen (30) fra Greverud begynte hos OPAL, og står nå på Grease-scenen på Chateu Neuf i Oslo. Det er det mange som digger, for billettsalget nærmer seg nå svimlende 30.000, og det skal settes opp ekstraforestillinger.

Krevende

Dette er ingen latmannsjobb. Du skal beherske sang, dans og teater på samme tid, på direkten.

SUKSESS: Han startet i OPAL, og er virkelig i ferd med å slå seg opp på de store scenen i hovedstaden, Espen Bråten Kristoffersen.

– Dette er noe av det mest krevende jeg har vært med på. Det krever så mye sang, dans og teater, og du må prestere i tre store sjangre, forklarer Kristoffersen i et intervju med Oppegård Avis.

Les også: Grease-gøy med premiere

– Grease er en fest i farger, kostymer, musikk, dans og teater. Det er den perfekte vitamininnsprøyting nå i vinter. Vi gir alt og dette blir fest! Med stor F! Musikalen består av et fenomenalt ensemble, og det er en drømmerolle for meg.

Stjernelag

'Han står på scenen med blant andre Øyvind Blunch, Charlotte Bræmma, Bjørnar Reime, og Tarjei Sandvik Moe (kjent som SKAM-Isak).

Espen spiller Roger «Putzie», en av kompisene til Danny - hovedkarakteren.

GUTTA BOYS: Espen Bråten Kristoffersen står i midten av de tre, og er Roger «Putzie», en av kompisene til Danny. Til venstre for Espen i bildet står Daniel Grindeland, og til høyre står Tarjei Sandvik Moe, kjent som Isak i SKAM. Helt til venstre i bildet står "Danny" - Bjørnar Reime.

Har du ikke sikret deg billetter ennå? Det er muligheter for å se stykket helt frem til den 17. mars. Vi ønsker Espen lykke til videre på veien!

 

Powered by Labrador CMS