KOMMUNES BESTE: Er du Oppegårds beste pokerspiller? I kveld kan du finne det ut.
KOMMUNES BESTE: Er du Oppegårds beste pokerspiller? I kveld kan du finne det ut.

Er du Oppegårds beste pokerspiller?

Coolbet.com arrangerer for første gang kommunemesterskap i poker. I kveld, torsdag 5. april, skal Oppegårds beste pokerspiller kåres.

Publisert

Går du med en pokerspiller i magen? Eller du den som alltid tar hjem potten på vennegjengens pokerkvelder? Meld deg på kommunemesterskapet i poker, og få muligheten til å bli kåret til landets beste pokerspiller. 

Les også: Norgesmester i poker

Alle vinnere fra hver kommune møtes i sitt fylkes egne fylkesfinale. Vinnerne fra alle fylkesfinalene vinner full pakke til den store finalen i Tallinn oktober 2018, opplyses det på kommunepoker.com. Kveldens turnering spilles på nett. 

Mange gode spillere i kommunen

Klokken 20.00 starter moroa, men det er mulig å melde seg på frem til klokken 21.00, såfremt turneringen ikke er ferdig. 

– Oppegård vet vi har en del gode pokerspillere, og det er en del interesse. Det varierer fra kommune til kommune, sier senior brand manager i coolbet.com, Mikael Mellqvist.

FULL POTT: Vinneren av kommunemesterskapet går videre til fylkesfinalen.
FULL POTT: Vinneren av kommunemesterskapet går videre til fylkesfinalen.

Alle som er født og oppvokst i Oppegård, eller som bor i Oppegård per i dag, kan delta i kommunemesterskapet for Oppegård kommune, opplyser Mellqvist. 

Les også: Flott NM-sølv til Emilie og Helene

Tirsdag 3. april ble kommunemesterskapet avholdt i Ski, med 17 deltakere. Hvor mange som blir med i kommunen her er ikke klart enda.

– Det er veldig få som melder seg på på forhånd, de fleste logger seg på rett før, sier Mellqvist. 

Oppegård Avis ønsker alle som deltar lykke til!