SENTERLEDER: Marianne Thoresen-Larsen er senterleder ved Kolbotn torg.
SENTERLEDER: Marianne Thoresen-Larsen er senterleder ved Kolbotn torg.

Kolbotn Torg fikk korona-sertifisering

– Et bevis på at vi har jobbet godt med å holde sentrene trygge helt siden pandemien startet tidlig i fjor.

Publisert

Det lokale kjøpesenteret på Kolbotn er eid av Citycon, og det er sentereieren som har tatt initiativ til en ekstern COVID-19-sertifisering av sentrene i Norge.

Kolbotn Torg har mottatt sertifikat for systematisk og godt arbeid med smittevern, heter det i en pressemelding som ble sendt ut tirsdag ettermiddag.

– Sertifikatet er bevis på at vi har jobbet godt med å holde sentrene trygge helt siden pandemien startet tidlig i fjor. Samtidig har arbeidet med sertifiseringen hjulpet oss til å bli enda bedre, sier senterleder Marianne Thoresen-Larsen ved Kolbotn Torg.

Sertifiseringen er gjennomført av selskapet Safe Asset Group, som i løpet av 2020 og 2021 har COVID-19-sertifisert flere selskaper i Norden og Europa. Kolbotn Torg gjennomførte sertifiseringen i februar i år.

− Sertifiseringen er en del av vårt generelle arbeid med å redusere smittespredningen. Vi håper den bidrar til å gi trygghet til de som jobber og handler på senteret, sier Thoresen-Larsen i pressemeldingen.

Fortsatt fokus på smittevern

Helt siden starten av pandemien har Citycon arbeidet for at alle sentrene følger påbud og anbefalinger fra nasjonale og lokale myndigheter. Gjennom sertifiseringen på 100 punkter, har Kolbotn Torg fått en ekstern gjennomgang av tiltakene som skal hindre smittespredning.

− Helse og sikkerhet er viktige temaer for oss uavhengig av korona. Gjennom pandemien har vi hatt et ekstremt fokus på disse temaene. Det har vært viktig for oss å bidra i den nasjonale dugnaden, sier Thoresen-Larsen.

Sertifiseringen har gått gjennom alt fra kriseplaner og lederskap til tiltak som hånddesinfeksjon og synlig informasjon til kunder.

− Det er viktig at vi har fokus på smittevern fremover også. Vi kan ikke slappe av selv om man begynner å se slutten på pandemien. Vi skal jobbe med de gode tiltakene helt til koronasituasjonen er over, sier Thoresen-Larsen.

Powered by Labrador CMS