– Aldri sett et slikt engasjement i Oppegårds historie

Ordføreren imponert over engasjementet foran Stortinget i går.

I går sang en enorm gruppe Oppegård-folk fra Tårnåsen og Sofiemyr sitt budskap foran maktens høyborg. De sto sammen mot støyen, og blant sangerne, var også ordfører Thomas SJøvold.

Imponert

Ordføreren var tydelig imponert over oppmøtet.

– Det er utrolig hyggelig å se så mange Oppegård-folk i Oslo. Tusen takk for at dere alle engasjerer dere i denne viktige saken. Jeg tror dette er den vitkigste saken for Oppegård i de hundre årene vi har vært som kommune til nå, sa Sjøvold i sin appell til folkemassen fra Oppegård foran Stortinget.

Les også: – VI har sovet i timen - alle sammen!

– Jeg har veldig lyst til å si til aksjonsgruppen, og det har jeg også sagt til pressen, at jeg tror aldri vi har sett et sånt engasjement noensinne i Oppegård og det skal dere være stolte av. Vi er stolte av dere, sa ordføreren til aksjonsgruppen.

Samarbeid

IMPONERTE: SV-politiker Nicholas Wilkinson (nummer to f.v.) og ordfører Thomas Sjøvold (H) var med på gårsdagens demonstrasjon.

Også tilstede var stortingskandidat Nicholas Wilkison fra SV. Også han var full av beundring overfor aksjonsgruppen.

– Det er ikke hver dag at en SV-politiker og en Høyre-ordfører samarbeider, men det har vært så flott å se i denne saken, er at uansett hvor man står, så står man sammen i denne saken, og jeg kan love at jeg har sondert med de andre partiene på Stortinget, og det var ingen som noen gang skjønte hvem de la seg ut med da de la seg ut med innbyggerne i Oppegård kommune, sa Wilkinson i sin flammende appell.

Les også: Her synger de mot støyen foran Stortinget!

– Det handler om at små barn skal vokse opp med skytelyder og lyder fra granater i skolegården. dette er så ille at kommunelegen sier at barna kan ikke sove ute lenger. Det er helt utrolig at de tror at de kunne lure oss til å legge beredskapssenteret der og "klippe" Oslo ut av kartet. Hvor dumme trodde de at vi var? Men nå ser vi hva Oppegård kan få til, sa Wilkinson.

– Jeg kommer til å banke på hver eneste dør og snakke med hver eneste stortings-politiker inntil vi får bygget inn skytebanen og flyttet helikopterne til Rygge der de hører hjemme, sa Wilkinson, til stor applaus blant de fremmøtte.

SANG SAMMEN: Dette er naboene dine - foran Stortinget!

PS! Se appellene i videovinduet øverst i saken!

Powered by Labrador CMS