SPERRET AV: En bolig i nærheten av stedet den avdøde ble funnet er sperret av.
SPERRET AV: En bolig i nærheten av stedet den avdøde ble funnet er sperret av.

Har status som et mistenkelig dødsfall

Politiet har fortsatt få svar å gi etter funnet av en død mann på isen på Gjersjøen.

Publisert Sist oppdatert

I går formiddag ble det funnet en død person på isen utenfor restauranten Villa Sandvigen. Politiet rykket raskt ut og begynte etterforskningen av saken.

Da vi snakket med politiet i går ettermiddag uttalte de at «de hadde gått bredt ut og at de foreløpig hadde flere hypoteser om hva som kunne ha skjedd».

I dag har de kommet med en oppdatering.

Mistenkelig dødsfall

Saken er nå kodet som mistenkelig dødsfall, fordi politiet pr nå ikke kjenner omstendighetene rundt hva som er skjedd.

– Etterforskingen av saken fortsetter utover mandagen med det formål å avklare hvem avdøde er, og hva som har skjedd. Politiet har en formening om hvem avdøde er, men dette er ikke bekreftet. Pårørende er følgelig ikke varslet, sier polititinspektør Lars Reinholdt-Østby i Øst politidistrikt

Avdøde ble sendt til obduksjon søndag, og politiet sier at de håper å få en foreløpig rapport i løpet av mandag. Da vil det trolig den avdødes identitet bli kjent.

Undersøkte hus

Da Oppegård Avis var ved Gjersjøen i går var politiet i full gang med krimtekniske undersøkelser i en bolig i nærheten av stedet den avdøde ble funnet. Denne boligen var avsperret med sperrebånd. Om denne adressen har sammenheng med den avdøde personen vil trolig bli offentliggjort når politiet kommer med sin neste oppdatering. Dette er ventet å skje før klokken 14.00 i dag.

Powered by Labrador CMS