LANGE KØER: Stengte tunneler skapte køer på E6 i går.
LANGE KØER: Stengte tunneler skapte køer på E6 i går.

Tunneltrøbbel

Stengte tunneler skapte køer på E6 i går ettermiddag. Se hva politiet måtte ut på!

Publisert

Bortsett fra en del trafikale problemer har det siste døgnet vært rolig i kommunen. Kanskje har banditter, skurker, tjuvradder og lurendreiere tatt vinterferie de også? Men bilistene er ute på veiene til tross for ferie, i går smalt det i flere tunneler i omegn. 

Tre biler involvert

Politiet meldte på Twitter i går at det hadde vært en ulykke med tre biler involvert på E6 sydgående ved innløp til Smiehagentunnelen. Nødetatene kom til stedet og omdirigerte trafikken. Dette skapte køer som strakk seg helt tilbake til Tusenfryd.

Les også: Snøen skaper bilkaos

Flere ulykker i Nordbytunnelen

Litt senere i på ettermiddagen kom det melding om ulykke i Nordbytunnelen,hvor to biler har vært involvert i et sammenstøt. Den ene bilen skal ha kjørt inn i den andre bakfra.  det var ingen alvorlige personskader, ifølge politiet, men litt kaos skapte det for øvrige bilister da nordgående tunnelløp var stengt.

TUNNELTRØBBEL: Bilberging i Nøstvedttunellen skapte køer i går ettermiddag.
TUNNELTRØBBEL: Bilberging i Nøstvedttunellen skapte køer i går ettermiddag.

Like etter smalt det igjen i samme tunnel, da en bilist kjørte i veggen. det gikk heldigvis bra denne gangen også, og ingen personer ble skadet etter uhellet.  

Bilberging og kø

Også i Nøstvedttunellen var det problemer i 15.00-tiden i går ettermiddag. Køene strakte seg langt tilbake på E6, og ved 15.15-tiden sto det helt stille ved avkjøringen til Sofiemyr på E6. 

Nøstvedttunnelen hadde stengt en av løpene i sydgående retning på grunn av en bilberging i tunellen. Dermed var det duket for køer, selv i vinterferien.

Powered by Labrador CMS