GØY MED PREMIE: De yngste danserne fikk sin fortjente oppmerksomhet og kanskje sin aller første pokal.

Super danseavslutning

Den lokale idretten rommer mer enn håndball og fotball, selv om de idrettene ofte får mest plass. Forrige helg var rundt 250 dansere i aksjon under Follo Dansestudios store avslutningsfest.

Publisert Sist oppdatert

Det er først og fremst Tove Morstad som ER Follo Dansestudio, selv om hun aldri ville akseptert den setningen på trykk selv. I over 20 år har hun drevet det populære studioet, og forrige helg var det duket for en super avslutning i Langhushallen for de mange dansekursene.

GØY MED DANS: Her er det danseglede for alle penga Tove Morstad trives som plommen i egget med å lære bort danseglede.

Ung danseglede

Denne gangen var det de yngste danserne som fortjent fikk stjele showet og i aldersgruppen 3-5 år deltok det hele 115 dansere. Denne gjengen har i løpet av en 12-ukers periode lært seg hele 12 forskjellige danser og det var virkelig en oppvisning av de sjeldne i hallen.

I tillegg til småtassene over, var også over 80 dansere i aldersgruppen 6-8 år i aksjon. Også her var det brede smil og flotte bevegelser.

Etter fylte 9 år er det freestyle som gjelder, og hos Follo dansestudio spenner denne gruppen helt fra nybegynnere til flerfoldige Norgesmestere.

Stolt

STOR GLEDE: Tove Morstad sier hun brenner ekstra for danserne med ulike funksjonshemminger og er stolt av hvordan de tas vare på og inkluderes av de andre danserne.

Det var en stolt danseguru vi snakket med på telefon etter at showet var gjennomført.

– Dette var vår store dag, for endelig kunne vi ha danseshow igjen etter to års pause. Dette hadde vi gledet oss til, både vi som arrangerer det, danserne og en stor, flott foreldregruppe, sier Morstad.

Nå venter en tiltrengt juleferie.

– Nå skal det bli godt med litt juleferie, før det braker løs med nye kurs i uke 4 neste år. Så hvis du har en liten danseløve, så kan du sjekker du follodansestudio.no, sier Morstad til Oppegård Avis.

EN AV GUTTA: Follo dansestudio rennes ikke ned av gutter, men denne lille karen leverte varene så til de grader.
Powered by Labrador CMS