BUNNSOLID GJENG: Follo seniororkester er vitale og velspillende som aldri før.

Utvider konserttilbudet

Follo Seniororkester vokser i antall og utvider konserttilbudet.

Publisert Sist oppdatert

Follo Seniororkester ble stiftet i 2006 av en gruppe godt voksne musikere. Idéen ble en suksess. 25 medlemmer fra starten har nå etter 16 år vokst til 58 medlemmer, alle med lang musikalsk fartstid og flere med profesjonell bakgrunn

Siden musikerne er pensjonister blir både øvelser og konserter holdt på dagtid, og da blir jo konserttilbudet begrenset til de som ikke er i arbeid. Det viser seg å være et godt tilbud da konsertene er godt besøkt.

ØVELSE: Follo seniorkester har et hektisk konsertprogram foran seg, og ingen øvelse, ingen mester.

Bedre og bedre

Under ledelse av fhv. musikkmajor Kjell Olav Martinsen, selv hornist og i flere år ansatt i Forsvarets Stabsmusikkorps og leder for HM Kongens Gardes Musikkorps, har orkesteret utviklet seg og blitt stadig bedre.

Repertoaret spenner vidt, og det legges vekt på musikk man kjenner og har et forhold til. Ikke bare spilles det, men det fortelles om musikken gjerne ispedd historier, og det gir jo en dobbelt kulturopplevelse!

Fra orkesteret har det også sprunget ut andre grupper, slik som blåsegruppe, messingkvintett og ikke minst storband der man har knyttet til seg profesjonelle krefter utover egne rekker.

Her kan man notere seg gratiskonsert med messingkvintetten på Eldresenteret i Kolben torsdag 22. september kl. 13. Storbandet har 10 års jubileum og har konsert i Kolben lørdag 19. november kl. 16 med en hyllest til Ella Fitzgerald og Frank Sinatra. Solister her er Majken Christiansen og Ingar Kristiansen.

Vil ha yngre medlemmer

Follo Seniororkester ønsker dessuten å få med unge solister som har lyst til å prøve seg med stort orkester. Det er sikkert mange talenter der ute!

Og – for å gi flere mulighet til å oppleve Follo Seniororkester utvides tilbudet med kveldskonsert i Kolben og konsert i Ski Rådhusteater i september.

BLÅSEREKKE: Follo seniororkester består av en rekke rutinerte og dyktige musikere.

Høstens program

Her er høstens program for orkesteret og Storbandet:

Torsdag 15. september i Ski Rådhusteater for Ski Pensjonistakademi kl. 10.30 Billett kr. 100,- for ikke medlem.

Torsdag: 29. september i Kolben kulturhus - Kveldskonsert kl. 19.00 Sal 1. Billett kr. 200,- og kr. 100 for ungdom.

Onsdag: 19. oktober i Kolben kulturhus for Oppegård Seniorakademi kl. 11.00

Lørdag 19. november i Kolben kulturhus Sal 1 Storbandets 10 års jubileum kl.16.00

Tirsdag 13. desember i Kolben kulturhus Tradisjonell Julekonsert med solister og orkester kl. 12.00. Billett kr. 200,-.

Powered by Labrador CMS