Ulv i Kolben

På Sofiemyr var det rykter. På Kolbotn er det derimot bekreftet.

Publisert Sist oppdatert

Nylig publiserte vi en ulve-sak fra Sofiemyr som fikk svært mye oppmerksomhet. Interessen for ulv er med andre ord høy her i gamle Oppegård.

Da kan kanskje det kommende ulve-foredraget i Kolben være av interesse. 7. mars kommer i hvert fall André Holm til Kolben med foredraget «Ulven - hundens stamfar». Hvem passer dette for, spør kanskje du?

Vi lar Berit Lind i «Foreningen Våre Rovdyr» svare.

– Har du hund i familien, eller er spesielt interessert i hund, ulv, dyr og natur? Da er dette et foredrag du ikke må gå glipp av!

Passer for «alle»

Gjennom bilder, filmer og historier vil publikum få lære mer om hvordan ulven lever sammenliknet med våre firbente familiemedlemmer. I foredraget får man blant annet være med inn i et ulvehi, lære om hvordan ulv og hund oppdrar sine valper, og hvordan de kommuniserer med hverandre.

Foredraget er et familieforedrag og passer for barn helt ned til 8-9 års alder.

Ulvemannen

André Holm har over 800 overnattingsdøgn i norsk og svensk villmark. Fellesnevneren for hans turer er at det finnes ulv hvor han ferdes. André Holm har vært svært fascinert av hundedyr fra tidlig alder, og har gjennom årenes løp lært seg å bli godt kjent med ulven ved sporing og foto.

Hvor og nå?: Kolben Kulturhus, Sal 1, tirsdag 7. mars kl. 19.00-20.00.

Powered by Labrador CMS