VIDERE: Kolbotns lag i gutter 15-klassen har levert varene i Norway Cup.

Kolbotn-jubel i Norway Cup

Haugevis med lag fra Kolbotn IL deltar for tiden i Norway Cup. Her en statusrapport.

Publisert Sist oppdatert

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at vi kun rapporterer om lag som spiller sluttspill. Det deltar mange KIL-lag i yngre klasser også, men her er det tross alt ikke resultatene som er det viktigste ifølge NFF. Du finner likevel alle resultater på Norway Cup sin hjemmeside.

TIPS OSS:

Har du bilder eller små rapporter fra Norway Cup? Tips meg på eskil@oavis.no eller på 90 68 78 10.

Kolbotn Jente 19, anført av den gamle Norway Cup-sluggeren Pål Wirak, står bokført med tre seire etter gruppespillet. Med seiersifrene 7-0, 4-1 og 3-0 har de sust gjennom gruppespillet, men torsdag klokken 17.15 venter Sandviken i 8-dels finalen.

I klassen Jenter 17 har KIL også levert gode resultater. Med to seire og ett tap gikk de videre til A-sluttspill. Torsdag klokken 11.30 venter Utleira i 16-dels finalen.

Jenter 15 har også spilt godt i gruppespillet. Etter å ha slått Selfors 3-1 i sin første kamp, har de fulgt opp med 9-0 og 7-0 i sine neste kamper. Det betyr at de er klare for 16-dels finalen hvor Osterøy er motstander.

Jenter 15/16 stiller også et sjuerlag i årets Norway Cup. Her ble laget nummer to i sin pulje og 16-dels finalen i denne klassen er allerede spilt. Der ble det dessverre for KIL-jentene et surt 3-2 tap på straffekonk.

I klassen Jenter 14 Stjernene har virkelig Kolbotn most motstanderne så langt. Med 9-2, 7-0 og 12-0 ble de solklare puljevinnere og torsdag ettermiddag møter de Havdur. Vinner de den kampen venter Røa i 8-dels finalen klokken 19.45 i kveld.

JENTE 15: Sjuerlaget i jente 15-klassen røk ut av Norway Cup tidligere i dag.

I stjerneklassen deltar også sjuerlaget til Kolbotn. Her har det blitt to seire, en uavgjort og ett tap i puljespillet, og klokken 15 i dag venter Lesja IL/Lesjaskog i 8-dels finalen.

I jente 13-klassen spiller Kolbotn akkurat nå mot Þróttur fra Island i 16-dels finalen. Du finner resultater på cupens nettsider.

Gode gutter

De eldste KIL-guttene som deltar i Norway Cup er Gutter 16. Her deltar det to lag, ett i ellever-klassen og ett i sjuer-klassen. Det førstnevnte laget gikk i morgentimene videre til 32-dels finale, etter å ha slått Sogndal 4-2. Nå venter Oppsal i ettermiddag.

I sjuerklassen ble KIL-gutta puljevinnere på målforskjell. Det gjorde at de gikk rett til 8-dels finale i kveld hvor Lesja/Dombås venter på motsatt banehalvdel. På bildet ser du de juble etter siste kamp i gruppespillet.

GUTTER 15: Både sjuerlaget (på bildet) og 11-er laget til Kolbotn er videre i A-sluttspillet.

I gutter 15 har Kolbotn to lag med. Kolbotn 1 tok seg i formiddag videre fra 32-delsfinalen etter å ha slått Norild/Polarstjernen hele 7-0. I morgen venter svenske Örgryte i 16-dels finalen.

Kolbotn 2 endte i B-sluttspillet og her har de i dag tatt seg videre til 16-dels finalen etter en dramatisk straffekonk mot Storsteinnes IL. Nesten kamp går allerede i kveld, da mot Vålerenga.

Gutter 14-lagene biter også meget godt fra seg. Kolbotn 1 har i dag slått ROS IL 2-1 i 64-dels finalen og om en times tid venter Åsane i 32-dels finalen.

Andrelaget fikk dessverre «deng» i gruppespillet og endte dermed i b-sluttspillet. De møtte de Utleira IL i dag formiddag. Kampen endte 2-0 til trønderne og eventyret er med andre ord over for dette laget.

Det er det også for Kolbotn 2 i Gutter 13-klassen. Laget ble nummer to i sin pulje, bak Strindheim. I 32-dels finalen i A-sluttspillet ble Askvoll og Holmedal akkurat litt for sterke og vant 3-2.

Også Kolbotn 1 gikk videre til a-sluttspillet etter å ha vunnet sin pulje. Dessverre ble det bom stopp i morges klokken 08.00 da Korsvoll vant 1-0.

Hva med Oppegård?

Joda, også Oppegård IL deltar i Norway Cup, men bare med tre lag totalt.

I klassen Gutter 15 gikk laget videre til a-sluttspill etter å ha blitt nummer to i sin pulje. Dessverre ble det stopp mot Bergenslaget Tertnes i dag formiddag. 6-1 ble sluttresultatet i denne kampen.

Et lag som fortsatt har håp om det helt store er jenter 15-laget til Oppegård. De suste gjennom puljespillet med tre strake seire og 8-1 i målforskjell og i morgen klokken 12.45 venter Stange/Vallset i 16-dels finalen.

Det siste Oppegård-laget som deltar i Norway Cup er de flinke jentene i 12-års klassen. I skrivende stund har de én kamp igjen av sitt cupeventyr, hvor det altså ikke spilles sluttspill.

TIPS OSS: Har du bilder eller små rapporter fra Norway Cup. Tips meg på eskil@oavis.no eller på 90 68 78 10.