FULL FRES: Det var høyt tempo på årets siste terrengkarusell.
FULL FRES: Det var høyt tempo på årets siste terrengkarusell.

Siste løp i karusellen

Tirsdag 11. september ble det arrangert terrengløp på Østre Greverud.

Publisert

Det var årets femte og siste løp i Terrengløpskarusellen som gikk av stabelen med start på grusbanen på Østre Greverud. Terrengløpene som utgjør karusellen har tradisjonen tro bestått av fem løp hvor det siste løpet i år også fungerte som klubbmesterskap i terrengløp for Oppegård IL.

160 unike starter

SOLSKINNSLØP: Sola skinner alltid på Greverud, skal man gå utifra denne karen i hvert fall.
SOLSKINNSLØP: Sola skinner alltid på Greverud, skal man gå utifra denne karen i hvert fall.

Gjennom hele Terrengløpskarusellen har mange barn og unge vært med å løpe. Til sammen noterte karusellen som arrangeres av friidrettsgruppen i OI seg med 160 unike starter. Hovedsakelig bestående av aktive utøvere fra ski og friidrettsutøvere i Oppegård IL. Samtidig som det har vær flere foreldre og andre mosjonister som har fått gleden av å delta i terrengløpet i området rundt Østre Greverud.

– Bli med neste år

Klubbmesterskapet gikk også fint for seg med en god deltagelse tross at været før løpet kan ha skremt vekk noen. Klubbmesterskapet ble i klassen for gutter fra 15 til 17 år vunnet av Eskild Rød, mens Emma Akselsson tok seg av ungdomsklassen for jentene.

Les også: Rørende debut etter marerittkamp

Med dette er arrangørene i friidrettsgruppen fornøyde med årets karusell, men tror det finnes enda flere løpeglade mennesker i Oppegård. Vi gleder oss derfor allerede til neste år hvor det vil bli en ny terrengløpskarusell hvor vi håper på en enda bedre deltagelse. Kanskje til og med enda flere grupper kunne hatt lyst til å stille lag til neste år?

Powered by Labrador CMS