KLARE FOR KONSERT: Follo seniororkester gleder seg til 14. mars. Du kommer vel?
KLARE FOR KONSERT: Follo seniororkester gleder seg til 14. mars. Du kommer vel?

Frister med vårens vakreste toner

Follo seniororkester lover orkestermusikk i toppklasse når de skal fylle Kolben med lyd, 14. mars.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag 14. mars kl. 12:00 er det endelig klart for et av vårens vakreste eventyr i gamle Oppegård. Da skal nemlig Follo seniororkester holde sin tradisjonsrike vårkonsert i Kolben.

Follo seniororkester har etter hvert fått en god kjerne av tilhørere som de forhåpentligvis skal glede med god musikk også denne våren.

– Vi er et blåseorkester med nærmere 60 musikere av «god gammel årgang» som fortsatt har stor glede av å kunne musisere på et velklingende og bra nivå, forteller Mette Andersen, leder i Follo seniororkester.

Nøye utvalgt

Programmet blir, som seg hør og bør, nøye valgt ut av programkomitéen med den dyktige dirigenten Kjell Olav Martinsen i spissen. Han vil som alltid lede publikum gjennom konserten med utfyllende opplysninger relatert til de ulike musikkstykkene som fremføres.

Orkesteret har naturlig nok blitt et år bedre siden forrige vårkonsert, og Andersen kan i tillegg friste med ferske solister.

Med oss har vi også denne gangen sangsolist Ingvild Farestveit Hov, og vi skal stifte bekjentskap med Trond Gudevold som har en dyp og fin bass-stemme. De skal fremføre perler fra CARMEN, CZARDASFYRSTINNEN, SHOW BOAT og PORGY AND BESS, gløder orkesterlederen.

Orkesteret vil for øvrig også spille engelsk, østerriksk, amerikansk, fransk og norsk musikk. Tirsdag 14. mars i Kolben, der altså.

Powered by Labrador CMS