ABOX: Mange vet kanskje ikke at norges største innendørsanlegg for Sandvolleyball ligger godt gjemt i Fjellhallen på Greverud.

Gratis sommeraktivitet for barn i Fjellhallen i sommer

Et samarbeidsprosjekt med Volleyballens venner, Kolbotn Taekwon-Do Klubb, Kolbotn IL og Gjensidigestiftelsen inviterer til gratis idrettsskole i sommer, for deg mellom 10 og 16 år i Fjellhallen på Greverud.

Publisert

Sadegh Mohajer sammen med Ingar Eilertsen og Vegard Høidalen gleder seg til å arrangere gratis idrettsskole i Fjellhallen Greverud i sommer. Prosjektet fokuserer spesielt på Taekwon-Do og Sandvolleyball.

Mohajer og teamet involverer ungdommene selv i planleggingen. Med støtte fra Gjensidigestiftelsen kan ungdommene også få betalt for jobben. 

– Formålet med idrettsskolen er å gi barn og ungdom et gratis og varig tilbud i sommerferien, sier Mohajer som er prosjektleder sammen med Vegard Høigarden på Abox og Ingar Eilertsen i Kolbotn Taekwon-Do klubb. 

Volleyballens venner sitt initiativ

Bakgrunnen for prosjektet er det Volleyballens venner som står bak, som holder til på Abox i Fjellhallen på Greverud. Kolbotn Taekwon-Do klubb som også holder til på Abox er også med på årets idrettsskole, men gjengen på Abox håper å skalere prosjektet neste år.

– Målet er å få flere barn og unge til å engasjere seg i varig fysisk aktivitet og bygge et sosialt nettverk gjennom idrettstilbudet. Vi legger også til at vi i år ser på dette som et prøveprosjekt. Målsettingen er at vi kan skalere opp neste år med idretter som fotball og Tennis som det også er muligheter for på Abox, sier Mohajer.

ELITESPILLER: Sadegh Mohajer er spiller sandvolleyball på elitenivå. I sommer skal han bistå med å trene barn og unge.

For absolutt alle

Aktivitetene er åpne for alle, uansett kjønn, etnisitet, funksjonshemninger, økonomi eller bakgrunn. Deltakelse på Idrettsskolen er gratis og krever ingen medlemskap. 

– Erfaring viser at slike skoler skaper interesse for varig deltakelse i idretten. Det er viktig å understreke at alle er velkomne hos oss i sommer uansett om du er helt fersk eller har erfaring fra sandvolleyball eller Taekwon-Do, konstaterer Mohajer til Oppegård Avis. 

KOREANSK KAMPSPORT: Visste du at Kolbotn Taekwon-Do Klubb har holdt på siden 1993?

Slik melder du deg på

Scan QR-koden i bildet under og last ned appen, Spond. Der får blir du oppdatert på informasjon. Dersom du har spørsmål. Ved spørsmål, ta kontakt Sadegh Mohajer på e-post, contact@abox.no eller telefon 947 81 832.

Powered by Labrador CMS