SLITEN KIOSK, TRIVELIG SELGER: Den lille selgeren, Mia (6), er den største trivselsfaktoren, i den ellers så slitne kiosken i Greverudhallen.
SLITEN KIOSK, TRIVELIG SELGER: Den lille selgeren, Mia (6), er den største trivselsfaktoren, i den ellers så slitne kiosken i Greverudhallen.

Ønsker penger til oppussing

Leder i Oppegård IL Turn & Barn, Borghild Holtedahl, ber om støtte fra næringslivet til oppgradering av kiosken og kaféområdet i Greverudhallen.

Publisert

– Kiosken og kaféområdet i Greverudhallen trenger sårt en oppgradering finnes det noen firmaer i Oppegård/Follo som vil spleise på dette? spør leder i Oppegård IL Turn & Barn, på vegne av gruppene i Oppegård IL.

Les også: Hvor havner dette?

Omtrent 1000 mennesker er innom Greverudhallen i løpet av en uke, både for trening eller ulike arrangementer.  Nå ber gruppene i Oppegård IL om hjelp til å pynte på fasaden til kiosken og kaféområdet. 

– En oppgradert kiosk og kafé, kan hjelpe gruppene i OI til å øke inntektene. Området trenger sårt et ansiktsløft. Vi ønsker innlagt vann og avløp, komfyr, ny kjøkkeninnredning, sofagruppe med "kafépreg", og en dæsj maling. Slik det ser ut i dag er det et flaut syn,  sier Holtedahl.

Sosial arena

 
 

Holtedahl påpeker at det ikke bare er for den ekstra inntekten det kan tenkes å generere, men også for å skape et hyggeligere møtested.

Les også: Filippa (15) trenger sponsorer

–  En oppegående kafé vil bidra til bedre sosial kontakt mellom foreldre som, henter  og leverer barn på trening. Det kan være med å bidra til en viktig sosial arena. Akkurat nå er det ikke noe som innbyr til å sette seg ned å «slå av en prat», foruten en trivelig liten selger, sier avslutter hun. 

Så hvis det er noen i Oppegård som ønsker å bidra til med midler, for å få skape et hyggeligere og mer inntektsgivende kioskområde i Greverudhallen, så er det bare å hive seg på. 


Powered by Labrador CMS