FOR ALLE: Grønliåsen rundt er et mosjonsløp som passer for alle, enten du vil løpe så fort du kan, eller bare rusle deg en tur i fin natur.
FOR ALLE: Grønliåsen rundt er et mosjonsløp som passer for alle, enten du vil løpe så fort du kan, eller bare rusle deg en tur i fin natur.

Det blir Grønliåsen Rundt

En gladmelding til alle mosjonister der ute: Årets Grønliåsen rundt blir 8. august.

Publisert Sist oppdatert

Det er fortsatt et par gode uker til, så du rekker å spisse formen til Oppegårds vakreste terrengløp.

Datoen du må merke deg er 8. august, og distansen løperne skal bryne seg på i år er 10 kilometer.

– På grunn av situasjonen blir det kun hovedløpet vårt, Grønliåsen Rundt 10 km, som avvikles i år. Vi i Trening UTE vil gjøre vårt ytterste for at alle føler at løpet avvikles på en god og trygg måte. Trygghet og sikkerhet kommer først, skriver arrangøren til Oppegård Avis.

For alle

Grønliåsen Rundt har blitt arrangert fire år på rad nå - fem år om du tar med Stopp Støyen-løpet som ble arrangert i 2017. Løpet arrangeres av Trening UTE, som er et konsept startet av Kristin Granum Rosebø som til daglig driver Kreativ Trening AS. Etter fjorårets løp, som bød på en del utfordringer med tanke på Covid-19, var Rosebø i sterk tvil vedrørende nytt løp:

– Etter å ha fått med meg stort nok hjelpemannskap i form av løypevakter, og sett at flere i nærmiljøet gjerne vil ha løp, klarte jeg ikke si nei. Jeg har valgt å kun arrangere selve Grønliåsen Rundt på 10 km i år, som gjør jobben enklere og mer oversiktlig logistikkmessig. Dette kommer til å bli kjempebra!

Rosebø håper heller på å børste støv av både barneløpet "Branntårnspretten" og de øvrige distansene når pandemien har roet seg.

– Jeg håper folk vil melde seg på og gå eller løpe mila i år. Mannskapet jeg har med meg lover å gjøre sitt ytterste for å skape god stemning, og til tross for kostnaden, har jeg valgt å benytte meg av profesjonell tidtakning med EQ Timing også i år. Dette løpet er med andre ord perfekt også for dem som vil utfordre seg selv, sier den ivrige arrangøren.

Påmelding skjer her.

Powered by Labrador CMS