Fortsatt ledige plasser på Svartskogløpet

Alt ligger til rette for et herlig terrengløp på Svartskog lørdag!

Publisert

Et sikkert høsttegn: Østlandets mest joviale turløp er klar for start!

For 5. året på rad er det klart for terrengløpet der noen sprinter og noen går - Svartskogløpet! Datoen å merke seg er lørdag 22. september.

- Vi kjører samme oppskrift som tidligere; lav terskel, flott natur og verdens beste kaker etter løpet, sier Stein Morten Sletten, leder i Svartskog IF.

Startskuddet går klokken 13.

EGET LØP FOR BARNA: De yngste langdistanseløperne har en løype på 1 km, og garanterte premier!

Bløtt løp

Det er meldt nydelig vær lørdagen, men i godt tradisjon blir det bløtt i skogen som følge av ekstremværet fredag.

LØYPEKART: Slik ser den lengste løypa ut. Her er det mye flott natur!

Løpet, som har start og mål på Grendehuset Solheim i Bekkenstenveien, er mildt sagt for alle: I fjor, for eksempel, i herreklassen 11 km, løp vinneren på 44 minutter, mens sistemann kom inn med et glis nesten en time senere.

- Her kan du konkurrere med veltrente løpere, eller går tur med familien. Alle er velkommen, sier Sletten.

Tre løyper

Svartskogløpet har tre løyper; voksen lang 11 km, voksen kort 6 km og barn 1 km.
Det er fortsatt ledige plasser, og påmeldingen skjer ved oppmøte eller på mail til svartskog.if@gmail.com . Påmeldingsavgift er 100 kroner for voksne og null for barn inntil 13 år.
- Det blir premier til alle barna, og til vinnerne i voksen-klassene, sier Sletten.