JUBELJENTER: Kolbotn 2 sikret seieren i Sørby cup forrige helg.

Kolbotn-jenter til topps i Sørby Cup

Kolbotn-jentene jublet høyest under håndballturneringen i Spydeberg.

Publisert

Kolbotns 2010-lag gikk til topps i håndballturneringen i Sørby Cup i Knapstadhallen i Spydeberg forrige helg (6. og 7. januar). Kolbotn stilte med hele tre lag i turneringen for disse 12 og 13 år gamle jentene.

Mens kuldegradene herjet ute med langt over -20 grader så varmet jentene med stor håndball inne i hallen. Driftige arrangørene hadde laget en flott turnering med stor stemning på tribunen.

Lørdagen var viet gruppespill i fire grupper hvor de to beste fra hver gruppe gikk til A-sluttspillet og og de andre lagene til B-sluttspillet.

To lag til A-sluttspil

Lørdag vant Kolbotn 1 og Kolbotn 2 alle sine innledende kamper og tok seg til søndagens A-sluttspill. Kolbotn 3 måtte ta til takke med B-sluttspillet hvor det til slutt ble tap i kvartfinalen.

Det var noe mildere ut søndag og temperaturen var om mulig også hakket høyere inne i hallen når det var cupspill som gjaldt.

KOLBOTN 3: For denne gjengen endte cupen med kvartfinale i B-sluttspillet. Humøret var ikke sånn aller verst uansett.

Dramatisk avslutning

De to andre lagene vant begge sine kvartfinaler mot henholdsvis arrangørklubben Spydeberg og Driv fra Ytre Enebakk. Kolbotn 2 vant også sin semifinale i en tøff kamp mot Lunner og var dermed klar for finale. Kolbotn 1 måtte dessverre se seg slått av Nordstrand blå 

Finalen skulle bli en jevn affære og endte til slutt 8-8 etter at Kolbotn-jentene klarte å hente inn 6-8 med to mål det siste minuttet.

Dermed endte finalen med "golden goal" hvor Kolbotn til slutt scoret det viktige 9-8-målet. Dermed kunne jentene reise hjem med den største pokalen.

Kolbotn 1 revansjerte semifinaletapet med å slå Lunner i kampen om tredjeplassen. Dermed stakk Kolbotn-jentene av med første-og tredjeplassen i turneringen hvor fair play var satt i høysetet.

KOLBOTN 1: Denne blide gjengen sikret tredjeplassen i Sørby Cup.
Powered by Labrador CMS