KOMMER TIL KOLBEN: Oppegaard Rock Club har denne gangen invitert Jack Stillwater!

Klare for Kolben!

Lørdag 11. mars blir det americana og roots av høy kvalitet i Kolben. Da spiller det kritikerroste bandet Jack Stillwater på Backstage Rock Pub.

Publisert

Bandets «The Farmer Trilogy» ble kåret til fjorårets beste
norske utgivelse, og de er også aktuelle med to låter i filmen «Kings Bay». Halvparten av bandmedlemmene bor i Follo, nemlig gitarist Morten Huseby og bassist Odd Inge Rand fra Siggerud.

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se Jack Stillwater levere varene!

Gode anmeldelser

Ambisiøse «The Farmer Trilogy» har høstet svært gode anmeldelser.

Bandet har med to låter i den Stig Svendsen-regisserte filmen «Kings Bay», der Kari Bremnes spiller en nysgjerrig Nordlys-journalist på jakt etter sannheten bak gruveulykken i Kings Bay på Svalbard tilbake på 60-tallet.

KOMMER TIL KOLBEN: Oppegaard Rock Club har denne gangen invitert Jack Stillwater!

Les også: Mye som skjer i Kolben denne våren!

Denne våren og sommeren skal bandet besøke steder som Lillehammer, Odda, Bergen, Kongsberg, Arendal, Kristiansand, Halden og Norsk Countrytreff på Breim i tillegg til Kolbotn, selvfølgelig!

I september skal bandet spille et knippe konserter, men etter det går Jack Stillwater tilbake til øvingslokalet igjen for å jobbe med nytt stoff frem mot et nytt album med planlagt slipp høsten 2018.   

Jack Stillwater består av Terje Espenes, Morten Huseby, Odd Inge Rand og Arne Harald Foss, og billettene til helgens store rocke-fest kjøper du via kolben.no!

Powered by Labrador CMS