DUS MED HVERANDRE BAK SCENEN: Selv om Peter Pan og Kaptein Krok er erkefiender på scenen, er skuespillerne venner backstage. Nå gleder begge seg til premieren!

– Vi gleder oss utrolig mye!

Vi forente erkefiendene Peter Pan og Kaptein Krok backstage før premieren.

Publisert

Det er bare timer til premieren på OPALs storstykke Peter Pan. I den forbindelse forente vi "erkefiendene" Peter Pan og Kaptein Krok backstage for å lodde stemningen (dem i mellom) og for skuespillerne bare timer før premieren i Kolben.

– Dette tror jeg kommer til å bli kjempebra. Vi kjenner litt på nervene nå rett før premieren, men vi har stor tro på at dette kommer til å bli god underholdning for publikum. Vi gleder oss til å vise frem det vi har øvd på og laget de siste ukene, sier de to!

De siste 32 årene, siden 1984 har OPAL gjort hele 38 forestillinger, og i kjent stil blir det OPAL på sitt beste med både musikk, sang og teater! Rundt 100 medlemmer og deres nærmeste i amatatørteatergruppen har stått på natt og dag i det siste for å få forestillingen på plass, og nå er de klare!

Det er bare å bestille billetter med én gang, for dette vil du garantert ikke gå glipp av!

PS! Klikk play i videovinduet øverst i saken for å se videointervju med de to! I videovinduet under kan du også se noen glimt fra generalprøven!

Klikk for å spille av videoen!

Powered by Labrador CMS