SER FREMOVER: Denne styringsgruppen håper nå på stort engasjement rundt byggingen av et enda bedre KIL i fremtiden.

Nå legges strategien for fremtidens KIL

Du kan bidra tli denne gjengens arbeid for et bedre idrettslag.

Publisert

Kolbotn idrettslag har startet arbeidet med å utvikle klubbens strategi. Det er nedsatt en gruppe som skal holde i prosessen, ledet at Karl Vestli.

Han sitter i styringsgruppen i KIL og har hatt ansvaret for medlemssystemet og er nå leder for strategiarbeidet.

– Strategigruppen består av syv medlemmer og er oppnevnt av gruppene i KIL. Gruppen skal levere et forslag til strategisk satsning til årsmøtet i mars 2017. Denne vil danne et grunnlag for alle idrettsgruppene i Kolbotn, slik at vi setter mål og prioritering ut fra et felles verdisett, sier han tli kolbotnil.no

Store endringer krever endringer

Den gjeldende strategien er fra 2013 og ligger på hjemmesiden til KIL.

På spørsmål om hvorfor idrettslaget  trenger en ny strategi svarer han at dette er et veldig godt tidspunkt for å oppdatere strategien. 

– Det er gjort noen viktige endringer i klubben de siste årene, både i administrasjon og i gruppene. Vi har fått ny daglig leder. Vi står foran den største anleggsutbyggingen i klubbens historie. Vi står foran en kommunesammenslåing som vil medføre at det nære lokalmiljø og idrettslaget blir enda viktigere for mange, sier han

– Det er derfor viktigere nå enn før at alle klubbens grupper og medlemmer kan samles om noen felles verdier og mål, sier Vestli

PS! Saken fortsetter under bildet!

MYE SOM SKJER: Det er ikke bare i idrettslaget det skjer mye om dagen. Også her på Sofiemyr idrettspark skal det omgjøres og bygges om bare få år.

Økt medlemspåvirkning

Karl Vestli sier at ambisjonen er at arbeidet resulterer i noe som kan bety noe for alle medlemmer.

KIL håper og tror at medlemmene vil kjenne seg igjen i de verdiene og målene som strategien uttrykker. Det vil bidra til å gi Kolbotn IL en tydeligere identitet, og at medlemmene dermed vil kunne føle en større grad av tilhørighet også på tvers av gruppene hvor de bedriver sin idrett.

På spørsmål om hvordan klubben skal få til en god prosess svarer han at laget har sendt ut et spørreskjema til medlemmene.

Videre sier Vestli at prosessen skal kjennetegnes ved at vi har et tydelig og forankret mål i tillegg til god involvering. Det er samtidig viktig at vi tør å være tydelige der det kan være forskjellige syn. Det er ikke sikkert alle vil være enige i alt, men likegyldighet er verre.

Han både håper og tror det kommer mange gode diskusjoner både i prosjektet og ut i gruppene etter hvert som innspillene og forslagene presenteres.

På spørsmål om hvordan medlemmer og andre kan finne informasjon om arbeidet så henvises det til klubbens hjemmeside. Dersom du ikke er en av dem som mottar spørreskjemaet, kan du sende innspill til epost@kolbtonil.no

Powered by Labrador CMS