KLARE FOR KONSERT: Det er tungt, og det er digg! Æsthetica er klare til å erobre Kolben med egen konsert!
KLARE FOR KONSERT: Det er tungt, og det er digg! Æsthetica er klare til å erobre Kolben med egen konsert!

Tung og ung rock på egen scene for første gang

Æsthetica er heltent foran sin første konsert i Kolben.

Publisert

Fredag den 9. september har du to valg i Kolben. Du kan se Benny Borg spille viser, eller du kan få håret blåst bakover av lokale, megaflinke rockere. 

Klokken 19.00 står Æsthetica på scenen med sin første egne konsert. Du har kanskje tidligere sett dem på for eksempel Sumprock. Nå skal de på scenen helt på egenhånd!

PS: Klikk play i vindovinduet øverst for å se bandet live under Sumprock

Gleder seg

Bandet, som har røtter fra hele Follo, gleder seg vilt til å spille.

KNALLBRA LIVE: Her ser du Æsthetica live under årets Sumprock. Nå kan du se dem på egen scene.
KNALLBRA LIVE: Her ser du Æsthetica live under årets Sumprock. Nå kan du se dem på egen scene.

– De siste ukene har vi sett mye på det rent visuelle rundt konserten, og har kommet fram til mange elementer som vi tror vil bidra til å bygge opp under musikken vår. Vi har også fått med oss Karoline Storli Tveit som oppvarming, så vi tror denne kvelden vil ha noe for alle, forteller Tobias Huse fra Oppegård, som er frontfigur i bandet.

– Når vi har jobbet med sangene, så har vi alltid tenkt på dem i konteksten av et album. Det er en dynamisk oppbygging gjennom rekken av sanger, som vi ønsker å beholde slik de er tenkt til albumet, og konserten vil inneholde albumet i sin helhet, sier han.

Klikk her for å besøke Æsthetica på Facebook

Håper på flere konserter

Fredagens konsert i Kolben blir forhåpentligvis første stoppested på vei mot en lysende rocke-karriere.

– Et sted frem i tid ønsker vi å få spilt inn det vi har jobbet med, men hovedprioriteringen er å spille musikken vår for andre. Forhåpentligvis leder konserten vår i Kolben til flere muligheter til å dele sangene våre med andre. Vi har også snakket om å prøve hvordan andre instrumenter kan blande seg inn i sangene, og Vetle har spilt tuba på noen av låtene, sier Huse.

I mellomtiden kan du nyte dem lokalt. Dette er kanskje en unik mulighet til å se fremtidens store rockestjerner på hjemmebane, før verdensrockeherredømme venter!

Billetter bestiller du via kolben.no


Fakta om Æsthetica

  • Bandet består av Tobias Huse - Gitar/Vokal/Sampling, Simon Dahl Okoniewski - Solo Gitar, Vetle Bråten Rian - Bass/Tuba og Petter Moland - Trommer
  • Musikken beskrives av bandet som todelt. Den ene er tungt inspirert av Black Sabbath, med tunge, seige riff, hvor mye handler om å falle inn i en groove. Den andre er tettere knyttet til klassisk musikk, og baserer seg i stor grad på repetisjon, med økninger i tempo og intensitet.
  • For bandet er det viktigere å skape et landskap av lyd, og en historie fortalt gjennom musikken, en hvilke toner som faktisk spilles.
Powered by Labrador CMS