Gleder seg til forestilling

Søndag skal Marianne Mørk og hennes teater nok en gang trollbinde Kolben. Det ser hun frem til.

Publisert

Marianne Mørks Teaterskole feiret 25 års-jubileum i fjor med en storslått produksjon av eventyret om «Pinocchio». Dersom du gikk glipp av forestillingen forrige gang, har du nå mulighet til å se den på nytt i vårt lokale kulturhus.

Budskapet leveres i en moderne drakt. Det er ikke spart på virkemidlene og ved bruk av film, oppdatert musikk og kostymer, som er så gjennomførte at det like så godt kunne vært sett på et av de store norske teatrene, geleider skuespillerne oss støtt gjennom Pinocchios reise.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Gleder seg

MESTERLIG: Marianne Mørks Teaterskoles Pinocchio er klassikeren i moderne versjon.

Marianne Mørk er klar for å vise frem stykket og skuespillerne sine, for det er dem som skaper den virkelige magien, ifølge teaterdronningen.

– Jeg gleder meg veldig for vi hadde en gjennomgang i går og det er strålende ensemble og et godt stykke, så folk kan virkelig glede seg, sier hun.

Stykket har tidligere gått for åtte nærmest fulle hus i Ski, og nå er det altså Kolben-publikummet som skal få nyte stykket.

Les også: De skal rocke Oppegård syd i sommer

– Dette er et stykke som favner bredt og det er en stor og omfattende produksjon. Det er jo 70 stykker involvert her, hvorav 50 står på scenen og 20 bak. Stykket er jo superaktuelt, spesielt i disse tider med mye løgn og masse fake news. Jeg tror vi alle har godt av å bli påminnet viktigheten med å snakke sant, sier Mørk.

– Dette er forøvrig et stykke som passer for alle, og om du er 0 eller 100 år, tror jeg du får en fin opplevelse, sier Mørk.

NB! Saken fortsetter under bildet!

MESTERLIG: Marianne Mørks Teaterskoles Pinocchio er klassikeren i moderne versjon.

Kjøp billetter

Forestillingen spilles i Kolben, søndag den 15. april klokken 14. Som alltid er billettprisene på Mørks forestillinger gode. Det koster 220 kroner for voksne og 195 kroner for barn.

PS! Les hva vi skrev om forestilingen forrige gang den ble satt opp! Klikk her for å lese reportasjen vår fra forrige oppsetting av stykket!

Powered by Labrador CMS