Snart siste sjanse til å se OPALs mesterlige Tarzan

Kun tre forestillinger igjen på amatørteaterets mesterstykke!

Publisert

OPALS siste mesterstykke Tarzan hadde premiere den 26. januar, og stykket har vært godt besøkt og fått øye terningkast og skryt.

Nå gjenstår det kun tre forestillinger, så sjansen for å få med seg dette mesterstykket begynner å renne ut.

Herlig

OPALs versjon av Tarzan er gjennomarbeidet og flott. Replikkene og skuespillet sitter som en påle, og det er trøkk på scenen som smitter over i salen.

FANTASTISK: OPAL gir oss ekte vare og fantastisk skuespill i sitt siste mesterstykke, Tarzan!
FANTASTISK: OPAL gir oss ekte vare og fantastisk skuespill i sitt siste mesterstykke, Tarzan!

Bli med til jungelen og møt Tarzan og vennene hans i en spennende og gøyal familieforestilling.

Les også: Her kan du treffe Erik Oscar, vår egen Tarzan

Tarzan vokser opp i jungelen med apemor Kala og apefar Aba. En dag kommer et stort følge som vil hogge ned jungelen for å bygge kjøpesenter.

Tarzan og alle som bor i jungelen tar opp kampen mot den onde Greystoke. Vi møter aper, zebraer, strutser, løve, slange, skildpadder, surikater – og jammen en tiger også! Og ikke minst – Tarzan treffer sin Jane!

I hovedrollen som Tarzan finner vi Erik Oskar Berg. Han gjennomfører sin hovedrolle med glans, godt hjulpet av 38 andre skuespillere på scenen.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Her kjøper du billetter

Forestillingen passer for barn fra 4 å, og de gjenværende billettene kan du løse via kolben.no. Du finner sidene ved å trykke her.

De tre gjenværende forestillingene spilles fredag den 9. februar klokken 18.00, og lørdag den 10. februar og søndag den 11. februar klokken 15.00

Vi ønsker deg og dine en fantastisk teateropplevelse. Gå ikke glipp av denne sjansen til å få med deg lokalt kvalitetsteater!