Mann truet to personer med kniv ved Bua

To personer ble fredag ettermiddag truet med kniv i Kolben. Politiet har pågrepet en mann.

Publisert Sist oppdatert

«Politiet fikk fredag ettermiddag melding om en mann med svært truende oppførsel med kniv i Navs lokaler på Kolbotn. Senere opplyser politiet at det riktige stedet for hendelsen, var kulturhuset på Kolbotn.»

Det skriver VG Nett.

– Vi rykket ut med flere enheter. Vel 10 minutter senere er vi på stedet og tar kontroll på mannen. En kniv blir tatt i beslag. Ingen personer er fysisk skadet, opplyser politiet på Twitter.

Rett etterpå legger de til følgende:

– Vi er over i en etterforskningsfase og det kan se ut til at det er to fornærmede på stedet, en ansatt og en annen. De avhøres på stedet. Pågripelsen av siktede skjedde uten dramatikk. Han fremstilles lege for vurdering, før han eventuelt kjøres til arrest.

Skjedde ved Bua

I en tidligere versjon av denne saken siterte vi Østlandets Blad, som fredag ettermiddag opplyste om at hendelsen skal ha skjedd i kommunehelsens kontorer i Kolben. Ifølge opplysninger Oppegård Avis har mottatt er dette feil.

– Knivhendelsen skjedde i BUA, i tilknytning til biblioteket. Personen som ble berørt er ikke ansatt, men tilknyttet virksomheten på frivillig basis, sier kilden som ønsker å være anonym.

Det opplyser en person som selv var på jobb i Kolben fredag ettermiddag, men som selv ikke var direkte berørt.

Powered by Labrador CMS