MARINAEN I MALAGA: Kolbotn-Garden masjerte i majestetisk stil nedover marinaen i Malaga.

Postkort fra Kolbotn-Garden i Spania!

Fra: Kolbotn-Garden Til: Oppegård Avis

Publisert

Det er korpsleder for Kolbotn-Garden, Marion Løbak som har skrevet postkortet fra Spania, nærmere bestemt Malaga, på det spanske sørland. 

Det hele startet med forsinkelser

22 glade jenter og et team med spente reiseledere møttes på Gardermoen 20. juni for å ta fatt på årets sommertur for Kolbotn-Garden. Denne gangen skulle vi til Malaga. Den første dagen besto i å komme fram til hotellet, Soho Boutique Las Vegas. På grunn av forsinkelser ble det sent på kveld og rett i seng når vi nådde målet.

Onsdag var satt av til «fritid» og «gjør nesten hva du vil» sammen med gruppen og reiselederne. De fleste rakk både shopping, strand og basseng. Vi gjorde oss litt kjent i nærområdet, fant et supermarked og noen restauranter. Senere på kvelden var det tid for første oppdrag. Basert på tidligere erfaringer er det lurt å legge dette sent på kvelden på grunn av varmen og folkemengde. Vi dro mot marinaen rundt 20.00. Som vanlig trekker Kolbotn-Garden masse folk til seg når de majestetisk marsjerer etter et vaiende norsk flagg. Det var jubel, filming og bildeknipsing nedover hele marinaen.

SOL OG SOMMER: Det er deilig å være på korpstur i varmere strøk

Chartret båt, så ikke delfiner

Torsdag sto Aqua land for tur. Der var vi i 7 timer, til glede og fornøyelse for store og små. Kvelden gikk med til «fritid» og enda mer bading for noen. Dagen etter var det høye forventninger til, troppen og reiseledere skulle på delfinsafari med egen chartret båt. Dessverre så vi ingen delfiner, men koste oss med bading og soling. Alle var fornøyde ved hjemreise til hotellet. Deretter var det tvungen siesta, da vi skulle ha oppdrag på kvelden. Det er viktig å få inn avkjøling og nok hydrering på slike turer. Denne gangen skulle vi gå Plaza de la Constituciòn. Det ble skapt magiske øyeblikk og jentene var ekstremt fornøyde med egen innsats.

Siste hele dag var satt av til «fritid» og «gjør nesten hva du vil» sammen med gruppa og reiselederne. De fleste tok reprise på onsdagen og shoppet, dro på stranden eller badet i bassenget. Vi hadde avslutningsmiddag på restauranten Mamma Mia og fest med underholdning fra jentene og reiselederne på hotellet. Etter dette gjensto det å pakke koffertene og legge seg. Avreisedagen dro vi 08.00 fra hotellet og landet på Gardermoen ca. 16.00. 

Vi har igjen hatt en super tur med troppen. Vi har lært hverandre bedre å kjenne og skapt nye minner. God sommer fra Kolbotn-Garden!

Powered by Labrador CMS