VIL HA FOLK PÅ KAMP: KIL-trioen Lena Hansen, Fanny Lång og Julie Hoff Klæbo håper mange tar bussen til kamp på søndag.

Gleder seg til storkamp mot Brann

Det blir ingen publikumsfest på Sofiemyr stadion, men Kolbotn har en god plan B.

Publisert Sist oppdatert

Sponsoren Oslobuss stiller nemlig opp med en egen supporter-buss som skal frakte alle som vil, fra Sofiemyr til KFUM Arena på Ekeberg, førstkommende søndag. Dermed håper KIL-troen Lena Hansen (f.v.), Fanny Lång og Julie Hoff Klæbo at det blir litt Kolbotn-lyd fra tribunen likevel.

– Vi skulle veldig gjerne spilt her på gresset på Sofiemyr, men når det ikke ble sånn, så er dette et godt alternativ. Det er herlig at vi har sponsorer som kaster seg rundt og hjelper oss, sier Hoff Klæbo.

Kampen er klokken 15.00 og supporter-bussen er satt opp med avgang fra Sofiemyr stadion klokken 13.45. Den kjører naturligvis også tilbake til Sofiemyr etter kamp. Påmelding gjøres til Monica Ottesen på 951 57 754, så de har litt kontroll på antallet.

BUSS FOR BANE: Godt å ha en sponsor som driver med buss, når banen ikke kan brukes.

Festen som ble avlyst

Det var for en gangs skyld virkelig mønstret til publikumsfest på Sofiemyr før den kjipe beskjeden fra NFF kom. Jentene hadde reist «land og strand» i nærområdet for å besøke naboklubber med invitasjoner, og det var mye interesse for kampen.

– Vi vet at det var massevis av jenter fra naboklubbene som hadde tenkt seg på kamp, og som ble skuffet over at vi nok en gang må flytte en kamp. Nå håper vi de kommer likevel. Kom hit, sett dere på bussen og lag masse liv på tribunen, er oppfordringen fra kaptein Hansen.

Vil slukke Brann

Fotballmessig kunne det nok vært en fordel å møte den finstspillende serielederen på Sofiemyr, men KIL-jentene er mer enn klare for utfordringen.

GRØNNERE: Underlaget på Sofiemyr stadion har blitt vesentlig grønnere siden sist, men NFF tar ingen sjanser på en ny avlysning rett før kamp.

– Målet er å slukke Brann, sier den offensive backen Lång.

Det er naturlig nok en tøff oppgave, men optimismen deles av de to andre.

– Vi spilte en jevn kamp mot Brann i Bergen, så om vi leverer en god prestasjon, er det ingenting i veien for at vi skal kunne ta poeng. Vi drømmer om tre, men er fornøyde med ett også, sier Soleng Hansen og Hoff Klæbo.

Drømmer om topp 4

– Vi er nok det laget bak topp fire-gjengen som er nærmest å «være med hele veien», og da blir «tapet» mot Avaldsnes ekstra surt, sier Hoff Klæbo.

Hun snakker naturligvis om at vestlandsklubben ble tilkjent en sur 3-0 seier fordi kampen ikke kunne spilles. Hadde Kolbotn vunnet den kampen, hadde de for alvor vært med i topp 4-kampen nå.

Om det ikke er glemt, så har de i alle fall lagt det bak seg. Det ingenting å gjøre med lenger.

– Skal vi være med der oppe må vi rett og slett ta en stor skalp, og det er helt perfekt om vi begynner allerede på søndag mot Brann, sier kapteinen.

Powered by Labrador CMS