Ble knust i «VAR-kampen»

Kolbotn - DFI 1-10: Det er bare ett problem med at Tårnåsen-gutten William Tobiasson Østli herjet med motstanderen og scoret tre flotte mål. Han spiller nemlig for Drøbak-Frogn.

Publisert Sist oppdatert

Lørdag morgen spilte Kolbotns fotballherrer årets første treningskamp mot divisjonskollega Drøbak-Frogn. Det gikk ikke helt etter planen.

Til slutt stod det hele 10-1 til laget fra badebyen, og for å gni litt ekstra salt i såret, scoret den 2006-fødte Tårnåsen-gutten William Tobiasson Østli tre mål. Han har en lang Kolbotn-CV, men meldte overgang til Drøbak-Frogn før fjorårssesongen.

SCORET TRE: William Tobiasson Østli scoret tre mot gamle lagkamerater.

Det gjorde nok turen hjem fra Sarpsborg litt ekstra lang for enkelte av de gamle lagkameratene fra tiden i Kolbotn.

Jevnt lenge

Kampen vil nok KIL-leiren at skal gå i glemmeboken så fort som mulig, og hvis den skal huskes for noe, så er det at lagene fikk sin aller første smakebit av VAR.

Systemet innføres i Eliteserien i år og for tiden trener både dommere, VAR-teknikere og Eliteserien-arrangører på å bruke hjelpemiddelet. Derfor ble treningskampen spilt på Sarpsborg stadion.

For ordens skyld gjør vi oppmerksom på at begge lag stilte med to 11-ere i kampen og at det kun stod 1-2 til pause. David Dehli scoret Kolbotns mål etter 21 minutter, da han utlignet til 1-1.

Hvis du har lyst å se hele kampen, så har Kolbotn lagt ut kampen i sin helhet på YouTube her.