UT PÅ TUR: Inger Furu og Per Boman var deltagere på Kolbotn Rullators gjennomførte sin aller første tur.
UT PÅ TUR: Inger Furu og Per Boman var deltagere på Kolbotn Rullators gjennomførte sin aller første tur.

Her er Kolbotn Rullators på sin første tur

I forrige uke stiftet pensjonisten Per Boman rullatorklubben, Kolbotn Rullators. Nå er medlemstallet doblet.

Publisert Sist oppdatert

Ja, for til klubbens første tur var det initiativtaker Boman og Inger Furu som møtte opp til «rulletur» i Kolbotn sentrum. Turen ga mersmak.

– To er mye bedre enn én. Det er stor forskjell på å gå alene, eller å gå sammen med noen. Å ha noen å prate med underveis er helt supert, konkluderer Boman.

Selv om medlemstallet foreløpig bare har økt med én, kan han fortelle om mye interesse for posten han la ut på Facebook i forrige uke. Over 500 mennesker har likt innlegget og Frivilligsentralen har tatt kontakt for muligens å kunne lege til rette for fremtidige turer.

Interessante samtaler

Det er nemlig ingen tvil om at det finnes likesinnede der ute. Det er bare det at terskelen for å ta kontakt kan være litt høy.

NOK PAUSE: Et kort intervju med Oppegård Avis, og så var Kolbotn Rullators på veien igjen.
NOK PAUSE: Et kort intervju med Oppegård Avis, og så var Kolbotn Rullators på veien igjen.

Da Oppegård Avis møtte Furu og Boman på nedsiden av Ingiertunellen, hadde de allerede rukket noen svært hyggelige og interessante samtaletemaer.

– Å ja da, det mangler ikke på ting å snakke om. På veien hit har vi snakket om flere ting, blant annet den dårlige tilretteleggingen for bevegelseshemmede på Kolbotn stasjon. Jeg har ikke troen på en rask løsning der, men jeg kan garantere deg at vi ikke kommer til å gi opp, sier Boman.

Har rom til flere

Også Furu er fornøyd med den første turen.

– Jeg har gått mye alene og det å ha noen å gå tur sammen med, og som til og med er litt i samme situasjon, er helt topp. Dette er helt klart et pluss i hverdagen, sier Furu.

Planen for fremtidige turer er ikke spikret, men at det frister til gjentakelse, er det ingen tvil om. Da er det plass til enda flere i turfølget.

– Vi har rom til flere, sier de to.

Har du lyst å rusle en tur med godt turfølge? Da tar du kontakt med Per på 913 23 139.

Powered by Labrador CMS