SMITTE: Smittevernteamet består blant annet av teststasjonen i Verkstedveien i Ski. Kommunen opplyser av teststasjon og smittesporing driftes som normalt.
SMITTE: Smittevernteamet består blant annet av teststasjonen i Verkstedveien i Ski. Kommunen opplyser av teststasjon og smittesporing driftes som normalt.

Smittevernteamet rammet av korona

Seks personer er satt i karantene.

Publisert

Nordre Follo kommune melder torsdag formiddag om at det er konstatert koronasmitte i det kommunale smittevernteamet.

– En person tilknyttet smittevernteamet i Nordre Follo kommune er smittet med Covid-19. Seks personer tilknyttet virksomheten er satt i karantene som følge av smittetilfellet, melder kommunen.

Driftes som normalt

Smittevernteamet består av teststasjon, smittesporingsteam og beredskapslager.

– Å få ansatte i karantene er en utfordring, men det vil ikke påvirke driften at seks ansatte nå er satt i karantene. Dette blir løst ved interne omrokkeringer av personell og innleie av vikarer. Både teststasjonen og smittesporingen vil driftes som normalt i karantenetiden, sier områdeleder for helse og mestring i kommunen, Rannveig Renolen til Østlandets Blad (betalingsmur).

De siste dagene er det flere kommunale virksomheter som har blitt rammet av koronasmitte. Tirsdag meldte kommunen om to smittetilfeller tilknyttet Ingieråsen skole. Onsdag ble det konstatert et nytt smittetilfeller ved Roald Amundsen vgs, hvor det nå er oppe i 16 tilfeller. Ved skolen er cirka 80 personer i karantene.

Les også: Håper å starte massvaksinering innen sommeren

Powered by Labrador CMS