RIKTIGE TALL: 2 - 4 - 9 - 17 - 24 - 25 - 31 var helgens vinnerrekke.
RIKTIGE TALL: 2 - 4 - 9 - 17 - 24 - 25 - 31 var helgens vinnerrekke.

Vant 5 mill. i Lotto

En mann fra Oppegård var sist lørdag en av de heldige som fikk telefon fra Hamar. Slik reagerte han på storgevinsten.

Publisert Sist oppdatert

Lotto-trekningen lørdag 11. september resulterte i tre rykende ferske Lotto-millionærer, som hver vant over 5 millioner kroner. Ifølge tall fra Norsk Tipping er det helt gjennomsnittlig.

Men kvelden for de som får den berømte telefonen fra Hamar, blir gjerne alt annet enn gjennomsnittlig. Så også for «vår» mann.

«Ohhhh ….Puhh»

Vinneren fra Oppegård var uvitende om millionær-statusen da han plutselig fikk telefonen fra Hamar. Men som han sa selv:

– Jeg begynner jo å ane noe da.

Gratulerer så mye, i kveld har du vunnet nøyaktig 5 040 605 kroner i Lotto!

– Ohhhh ... Puhh ... Det var vanvittig. Har du hørt ...

Deler med barna

Den overaskede oppegårdingen måtte bruke noen sekunder på å hente seg inn.

– Går det bra med deg?

– Hehe. Jeg er såpass gammel at det går bra, men det er helt ubegripelig vanvittig fint, svarer han begeistret.

– Dette kommer godt med til barna mine, vil jeg tro. Vi skal finne en god anvendelse av premien. Det er det ingen tvil om.

RING-RING: Hver uke ringer Norsk Tipping på Hamar i gjennomsnitt til tre nordmenn. Denne gangen var det en mann fra Oppegård som fikk telefonen.
RING-RING: Hver uke ringer Norsk Tipping på Hamar i gjennomsnitt til tre nordmenn. Denne gangen var det en mann fra Oppegård som fikk telefonen.

Ble «lurt» av kona»

At det endelig ble en ordentlig Telefon fra Hamar denne gangen satte mannen stor pris på. Han fortalte nemlig at han en gang for lenge siden i noen minutter hadde trodd at han var blitt Lotto-millionær.

Den gangen hadde kona ringt etter ham på jobben, noe hun aldri pleide å gjøre med mindre det var noe veldig viktig. Da hun endelig hadde ham på tråden og forklarte at hun hadde vunnet i Lotto, kjente mannen hjertet dunke og pulsen stige, før hun til slutt avslørte premien... Den var på 50 kroner.

– Dette var en utrolig telefon å få, ler den heldige Lotto-millionæren som ønsker å være anonym.

Vinnerkupongen hadde han for øvrig kjøpt hos Narvesen Vinterbro Sør, så av og til kan det faktisk lønne seg å ta turen ut av gamle Oppegård…

Powered by Labrador CMS