KOMMUNALSJEF: Arnfinn Almås er ansatt som kommunalsjef for oppvekst og læring på permanent basis.
KOMMUNALSJEF: Arnfinn Almås er ansatt som kommunalsjef for oppvekst og læring på permanent basis.

Fikk jobben permanent

I sterk konkurranse med mange søkere, var det Arnfinn Almås som ble valgt til kommunalsjef for oppvekst og læring.

Publisert Sist oppdatert

– Det er en stor glede å få Arnfinn Almås som kommunalsjef for oppvekst og læring, sier kommunedirektør Øyvind Henriksen.

Kommunedirektøren beskriver Almås som erfaren og med et kreativt blikk.

– Arnfinn har mye kunnskap og lang erfaring fra dette området, og kjenner kommunen og fagområdet godt. Jeg vil særlig trekke frem hans kreative blikk og evne til nyskaping, sier Henriksen.

Han legger til at Arnfinn er spesielt god til å få medarbeidere til å spille hverandre gode, og at han vil bli et viktig bidrag inn i lederteamet både personlig og som fagperson.

- Med han på laget står vi enda bedre rustet til å møte fremtiden, sier Henriksen.

- Mye god vilje til å få det til!

– Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben. Nordre Follo kommune er en veldig spennende kommune å jobbe i - med mange kompetente og samarbeidsvillige ansatte. Det er så mye god vilje til å få det til, sier Arnfinn Almås.

Gode planer og godt samarbeid blir noen av stikkordene den kommende tiden.

– Vi har mye på plass, og mer skal vi få på plass i årene som kommer ved å prate godt sammen - og jobbe godt sammen. Gode planer og godt arbeid skal gi bedre praksis innenfor de rammene vi til enhver tid har, sier Almås.

Vil styrke tverrfaglig samarbeid

Han legger til at vi har mer å gå på når det kommer til tverrfaglig samarbeid.

– Alle innbyggere, folkevalgte og ansatte i alle kommunalområder må bidra for å skape den tryggeste og beste oppvekstkommunen, sier Almås.

Arnfinn Almås har vært konstituert i stillingen de siste fem månedene. Det var 23 søkere til stillingen. Almås tiltrer umiddelbart.

Powered by Labrador CMS