TIL SEMI: Jenter 13 er klare for semifinale i Norway Cup.
TIL SEMI: Jenter 13 er klare for semifinale i Norway Cup.

Disse lagene spiller i dag

Kolbotn har fortsatt flere lag igjen i Norway. Dette er dagens meny.

Publisert Sist oppdatert

Sluttspillet nærmer seg slutten i årets Norway Cup. Og nærmest som vanlig er det mange jentelag fra Kolbotn som skal i aksjon.

9-er laget i Jenter 13-klassen vant 2-1 mot Skeid i sin kvartfinale i går ettermiddag og skal dermed spille semifinale klokken 11.00 i dag. Motstander er Nøtterøy. For skuelystne kan vi orientere om at kampen spilles på bane 41 på Ekeberg.

Oppdatert: Kolbotn tapte kampen 0-4.

Har du bilder fra Norway Cup?

Hvis du er på Ekeberg og tar kule bilder fra noen av Kolbotn-kampene, så vil jeg gjerne høre fra deg. Send til eskil@oavis.no eller til 90 68 78 10.

Jentene som er et år eldre har også levert varene. I morgentimene i dag slo de Tertnes 1-0 i sin kvartfinale, og er altså også klar for semifinale. Denne kampen spilles på bane 29 på Ekeberg klokken 15.30.

JUBEL: Jenter 14 er klare for semifinale senere i dag.
JUBEL: Jenter 14 er klare for semifinale senere i dag.

I samme aldersklasse har Kolbotn også med et sjuerlag. Dette laget røk ut i semifinalen i går, etter å ha tapt 0-2 mot Tertnes. Å komme så langt i Norway cup er uansett en sterk prestasjon.

Ute er også Jenter 15-laget. De tapte 5-1 mot Molde i sin 8-dels finale i går kveld og får belage seg på å være heiagjeng for sine klubbsøstre resten av cupen.

Det siste KIL-laget som kunne juble for avansement i går var de eldste jentene i Jenter 19-klassen. Her ble det til slutt 4-0 mot Sandviken og nå venter brasilianske Karanba i kvartfinalen. Denne kampen spilles klokken 14.15 på bane 3 på Ekeberg. Skulle de vinne denne er det semifinale klokken 19.30 på bane 28.

Powered by Labrador CMS