TØFF KAMP: 8-dels finalen mellom Kolbotn og Brumunddal i J13-klassen ble dramatisk.

Straffedrama for KIL-jenter

Straffekonk måtte til for å avgjøre 8-dels finalen mot Brumunddal i J13-klassen. Se hvilke KIL-lag som fortsatt kan drømme om edelt metall.

Publisert Sist oppdatert

Det stod 1-1 etter full tid og ekstraomganger, i det som beskrives som en tøff og jevn kamp mellom Kolbotn og Brumunddal i Jenter 13-klassen.

Dermed måtte det en nervepirrende straffesparkkonkurranse til for å avgjøre hvem som får kvartfinalebillett i årets Norway Cup.

Heldigvis - i alle fall sett med lokale øyne - var det Kolbotn som holdt nervene best i sjakk.

Da Brumunddal kun klarte å sette tre av sine fem straffespark, hadde Athina Fredenfeldt mulighet til å bli cup-helt da hun gikk frem for å ta Kolbotns siste straffe på stillingen 4-4. Fredenfeldt gjorde ingen feil og sendte KIL-flokken til himmels.

Nå venter Skeid i kvartfinalene senere i dag, nærmere bestemt klokken 16.25.

NERVEDRAMA: Høy puls og mye nerver da Kolbotn tok seg videre på straffekonk i dag.

Flere har sjansen

At det gror godt på jentesiden i Kolbotn er ingen hemmelighet. Her er det flere lag som fortsatt har mulighet til å heve pokalen. 14-års jentene til Kolbotn moste Havdur hele 9-0 og møter da Røa i 8-dels.

Sjuerlaget i samme årstrinn er på sin side klare for semifinalen i b-sluttspillet. Det ble de etter å ha slått Spjelkavik på straffesparkkonkurranse i formiddag.

Tidligere i dag spilte Kolbotn Jenter 15, 16-dels finale mot Osterøy. Den kampen vant de 3-0 og er klare for Molde i 8-dels finalen klokken 19.45 i dag.

Jenter 19-laget er også med i turneringen fortsatt. De spiller sin 8-dels finale i ettermiddag.

Et lag som dessverre måtte si takk for seg tidligere i dag var Kolbotn Jenter 17. De tapte 5-4 mot Utleira i sin 16-dels finale.

Exit for gutta

På guttesiden er det derimot mindre å juble for.

I løpet av onsdag kveld og torsdag formiddag forsvant samtlige guttelag fra Kolbotns ut av årets turnering i tur og orden. Både 11-er og sjuerlaget i Gutter 16-klassen røk ut i går kveld, mens også KIL-lagene i Gutter 15, Gutter 14 og Gutter 13 nå har tapt sine kamper i turneringen.

Lengst av alle på guttesiden kom sjuerlaget i Gutter 16-klassen som røyk ut mot Lesja/Dombås etter ekstraomganger i 8-dels finalen i går kveld.