QUIZ-KONGEN: Terje Aaseth samler vanligvis fullt hus til allmennquiz på O'Learys. I koronaens tid gjør han en vri. Onsdag kveld er det klart for quiz vida Facebook.
QUIZ-KONGEN: Terje Aaseth samler vanligvis fullt hus til allmennquiz på O'Learys. I koronaens tid gjør han en vri. Onsdag kveld er det klart for quiz vida Facebook.

Terje inviterer på quiz – via skjermen

Gjør deg klar for uhøytidelig konkurranse via skjermen når Terje Aaseth serverer påskenøtter onsdag kveld.

Publisert

Etter utallige omganger med smekkfullt hus på O'Learys vil mange fastslå at Terje Aaseth fra Tårnåsen er den ubestridte quizkongen i lokalmiljøet. Den tidligere VG-typografen startet med quiz på utestedet Stopp Pressen i 2002, og opplevde enorm suksess. De siste årene har han løftet quizmiljøet til nye høyder på Kolbotn i samarbeid med O'Learys. 

– Men nå under koronakrisen er det tøffe tider. Vi kan selvsagt ikke ha quiz-arrangementer med smekkfulle hus. Da må vi finne løsninger, sier Aaseth og smiler. 

– Garantert spesielt

Quizkongen poengterer at dette blir hans aller første quiz uten publikum, men hvor deltagerne følger han fra livesending Facebook-sidene til O'Learys. 

– Ja, det blir garantert litt spesielt, men det er jo spesielle tider også om dagen, sier Aaseth. 

Livesendingen starter cirka kl 1845 onsdag kveld, og Aaseth har forberedet 25 påskenøtter til deltagerne som følger sendingen. 

Tenketid

– Dette blir uhøytidelig og moro. Jeg leser en oppgave. Publikum får tenke i et lite halvminutt, før jeg avslører svaret, forteller Aaseth. 

O'Learys på Kolbotn Torg hadde stor suksess med å tilby takeaway. Når quizen avholdes onsdag vil det være nytt salg av takeaway ut fra døren mot Kolben. Dette foregår fra klokken 17 til 21. 

– Dermed ligger alt til rette for den perfekte kombinasjonen quiz og burger, sier Terje Aaseth. 

Powered by Labrador CMS