FOR EN JUNGELGJENG: Tarzan, spilt av Erik Oscar Berg i front foran OPAL-kollegaer. Skuespillerne er nok en gang klare for å rocke scenen i Kolben!

Premiereklare

De har gjort det mange ganger før, men det er alltid en viss nerve før OPAL-gjengen skal på. Fredag er det premiere på Tarzan!

Publisert

Det syder og koker bak scenen i Kolben. Selve hovedscenen er klar og tilrettelagt.
Sminken settes, replikker innøves og terpes. Det er premieredag, og OPAL har nok en gang inntatt kulturhuset vårt, Kolben.

Midt oppi det hele står selvfølgelig Bibbi Neergaard, slik hun har gjort siden midten av 80-tallet.Hun har skrevet om Tarzan i OPAL-versjon, med sin egen lille vri som vanlig. Rundt henne surrer jungeldyr av alle sorter, foreldre som sminker og hjelper, pizzabokser, kruttsterk kaffe og perfeksjonerte kostymer.Alt er med andre ord akkurat slik det skal være rett før premieren.

NB! Saken fortsetter under bildet!

 

I SMINKEN: Det er på bakrommet magien skapes, før den spilles ut på scenen.

Gleder seg

Neergaard elsker dette. Og hun er hands on som vanlig.

Les også: Møt vår egen , lokale Tarzan, Erik Oscar

– Jo mer jeg tenker på det, jo mer innser jeg hvor dagsaktuell Tarzan er, selv om den er skrevet for over 100 år siden. Han var en miljøforkjemper, og hadde et klart budskap om at jungelen og dyrene skal man ta vare på, hvis ikke fikk man med ham å bestille. Han hadde allerede da kanskje et mer klart miljøbudskap enn selv mange av dagens politikere har, sier hun og ler høyt.

NB! Saken fortsetter under bildet!

GODE VENNER: Her ser du Martine Guldbrandsen (t.v.) som surikatt, og OPAL-dronning Bibbi Neergaard.

Endelig ond!

Mens hun forteller om kaver og forteller om stykket og det gode budskapet som ligger bak, kommer ondskapen selv inn, det vil si Helge Marstrander. Ja, det er han fra Stopp Støyen. Nå skal han endelig få lov til å la samaritanvirksomhet og frivillighet ligge, og bare spille ond.

– Hahaha, det er en glede å få ut alle de onde og grusomme sidene jeg har innebygget her, sier han ironisk og med et stort smil mens sminken legges. Han har rollen som Tarzans Nemesis, Lord Greystoj.

– Det er klart det er krevende. Det er mange repilikker, men se på denne gjengen her, da. Det er klart dette er moro og verdt alt slitet, og når vi nå vet at det er solgt over 700 billetter allerede, som vi tror nesten er ny rekord, så føler vi også at publikum setter pris på å ha et lokalt teater, sier han.

Klikk play for å se!

NB! Saken fortsetter under videoen

Helten

Selve helten, Tarzan, spilles av 16 år gamle Erik Oscar Berg, som har erfaring fra OPAL, og som til vanlig går på dramalinjen på Ski videregående skole. Det er skuespiller han skal bli, og han gir alt i denne rollen.

Les også: Portrett med Tarzan

OND: Helge Marstrander i sminken før han skal bli ond som Lord Greystock.

– Joda, det er klart at man har litt nerver, men det er en fin gjeng på scenen hvor alle drar i samme retning. Det gjør det meste morsommere og enklere. Jeg tror energien på scenen smitter over på publikum også, sier han.

NB! Saken fortsetter under bildet!

Kjøp billetter

Dermed er det bare å sikre seg billetter til konserten, og det gjør du via kolben.no

For en latterlig lav penge, får du kvalitetsteater på ekte OPAL- og Oppegård-vis, og premiere er fredag den 26. januar. Deretter spilles forestillingen til og med søndag den 11. februar.

– Alle er velkommen, og vi håper på å fylle salene til randen. Her skal det bli fullt trøkk, og se på den flotte scenen da, sier Neergaard og viser frem de praktfulle kulissene, også de bygget av, med og for Oppegård og OPAL, skreddersydd for publikums ankomst.

 

Powered by Labrador CMS