NABOOPPGJØR: Harde skudd, frekke finter og mye godt humør da Oppegård og Kolbotn møttes til nabooppgjør på Østre Greverud.

Da Real, Bayern og PSG kom til Greverud

Sist søndag inviterte Oppegård G2015 nabo Kolbotn til 3v3-cup på Østre Greverud kunstgress.

Publisert

Hele 14 lag med omtrent 60 barn fra de to klubbene stilte opp under klubbnavn som Real Madrid, PSG og Bayern München.

SUPERLAG: Denne gode Oppegård-gjengen var fornøyde etter søndagens mini-cup mot Kolbotn.

Alle lag fikk spille fire kamper hver med varighet på 10 minutter, og med de nyinnkjøpte vantene rundt banen ble det mange tette og intense oppgjør i løpet av to timer. Klubbene samarbeider godt på denne årgangen, og dette er andre gang denne sesongen hvor lagene spiller cup sammen.

Hjemmebakte kaker, kaffe, saft, frukt mm. bidro også til stor aktivitet i kiosken, og med det gode været ble det en veldig god opplevelse for både store og små på Østre Greverud kunstgress på søndag.

7-åringene er snart ferdige med sin andre sesong med fotball, og barna har vist stor fremgang på denne tiden. Senere i høst skal både Oppegård og Kolbotn delta i Oppegård Høstcup helgen 22. - 23. oktober, og dette blir barnas første cup hvor de spiller femmerfotball uten vant.

Oppegård G2015 trener to ganger i uken med treningstid tirsdager kl. 17.30-18.30 på Flåtestad og onsdager kl. 17-18 på Oppegårdbanen.

Powered by Labrador CMS