DET ORIENTERES: Her er det en gjeng ivrige orientere på Ødegården på Sofiemyr.
DET ORIENTERES: Her er det en gjeng ivrige orientere på Ødegården på Sofiemyr.

En orientering om orientering

Her er en rask orientering til deg som har lyst å prøve sporten med samme navn.

Publisert Sist oppdatert

OPPDATERT: Dagens trening er flyttet frem til 17:30 fordi det blir så tidlig mørkt nå.

Orienteringssporten er mer populær enn noen gang, men vår lokale klubb har plass til enda flere. Derfor har de bedt oss om å publisere følgende…, ja du gjettet riktig; orientering.

– Ønsker du å prøve orientering? Kom og prøv orientering de to neste onsdagene, helt uforpliktende og gratis. Ta med familien og ta en felles tur i skogen, på jakt etter poster, skriver Nordre Follo Orientering

De inviterer til åpen trening onsdag 21. september og onsdag 28 september:

Onsdag 21.09 fra Østre Greverud idrettshall.

Onsdag 28.09 fra grusplassen innerst på Bøleråsen.

Treningen starter klokken 18:00. Tilbud om felles oppvarmingslek for de yngste.

Veiledning

Driver du med turorientering? Er du en skautraver? Har du allerede funnet alle postene denne sesongen? Eller synes du noen av turorienteringspostene blir for vanskelig. Da kan du møte opp, få veiledning og prøve deg på en av våre treningsløyper, skriver de videre.

– Vi gir en kort veiledning for de som ønsker det. Deretter er det mulig å forsøke seg på løyper med ulik vanskelighetsgrad og lengder. Den korteste løypen er ca 1,0 km med stor sett stiløping. Den lengste løypa er ca 5,0 km med krevende poster som krever at en kan orientere utenfor sti.

Meld deg på

For å ha en oversikt over hvor mange kart som må skrives ut, er det ønskelig (men ikke påkrevd) at man melder seg på via vår Facebook event (søk opp Nordre Follo Orientering på Facebook) eller sender en e-post til hh@systemsoft.no.

Du finner også mer info på denne linken.

NB: Det blir servert kake og saft etter treningen. I tillegg er det mulig at det blir en liten overraskelsespremie til de som møter opp.

Powered by Labrador CMS