QUIZ-KONGEN: Terje Aaseth er kjent for sine underholdende spørsmål om stort og smått.
QUIZ-KONGEN: Terje Aaseth er kjent for sine underholdende spørsmål om stort og smått.

Quiz-kongen trekker ut

Terje Aaseth inviterer til ute-quiz på Jan Baalsruds plass på førstkommende lørdag klokken 15.

Publisert Sist oppdatert

Hold av førstkommende lørdag fra klokken 15.00. Da er det nemlig duket for tidenes første ute-quiz med den legendariske quiz-masteren Terje Aaseth.

Egentlig skulle Aaseth kjørt sommerquiz i juni, men den gangen ble arrangementet avlyst. Nå er derimot alt klappet og klart for underholdende hjernetrim på plassen mellom Kolbotn Torg og Kolben. Quiz-kongen gleder seg.

– Ja, dette blir moro. I motsetning til quizene jeg holder inne, er det ikke noe påmelding eller maksantall på denne. Ute har vi plass til alle som vil komme, og jeg lover en real almennquiz av godt gammelt merke, sier Aaseth.

Salg av mat og drikke

I tillegg til selve quizen vil det bli salg av mineralvann, kaffe og pølser. Værmeldingen ser lovende ut, så Aaseth har forberedt seg på

– Er vi heldige med været, tror jeg dette blir svært vellykket, sier Aaseth, som har ordnet med bord og stoler til cirka 100 personer.

Premier

Som seg hør og bør, har selvsagt Aaseth med seg noen godbiter på premiefronten.

– Ja, det blir en topp førstepremie. Det laget som vinner, blir jo «historiske» i og med at dette er min første ute-quiz. Vinnerlaget får derfor en premie til en verdi av 1000 kroner, og bli ikke overrasket om det dukker opp enda flere gevinster, sier en engasjert Aaseth.

Powered by Labrador CMS