STILLING LEDIG: Denne plassen er ledig for den rette kvinne eller mann.
STILLING LEDIG: Denne plassen er ledig for den rette kvinne eller mann.

Oppegård Avis søker ny redaktør

Den enestående jobben som redaktør i Norges beste lokalavis er ledig.

Fremoverlent redaktør

Vår nye kvinne eller mann får ikke bare gleden av å produsere Norges beste lokalavis, men også utfordringen med å lede Oppegård Avis inn i fremtiden.

Vi har flere spenstige planer vi ønsker å drøfte med den nye redaktøren! Det gjør med andre ord ikke noe om du er i besittelse av litt kommersiell teft.

Journalistisk erfaring og digital innsikt er en forutsetning. Du er selvfølgelig ikke det spor bekymret for å ta i bruk ny teknologi.

30 kollegaer

Den nye redaktøren vil lede en liten, men effektiv redaksjon i kule lokaler på Sofiemyr. Avisen inngår i et forlag med ca. 30 ansatte.

Redaktøren har stor innflytelse på avisens innhold og utforming. Det eneste som står i avisens forskrift, er at den skal være ultralokal, og ikke minst morsom å lage. Kreativitet blir omfavnet her i huset!

Det ligger i kortene at vår redaktør er meget operativ og en solid bidragsyter i egen avis. Ingen jobb er for liten! Eller for stor…

Verdens navle

Vedkommende blir naturligvis avisens ansikt utad. Bosted: Verdens navle.

En unik jobb er med dette i spill!

Spørsmål om stillingen, søknad, CV osv.:

Forlagsredaktør

Thomas N. Witsø-Bjølmer

958 99 753

thomas@oavis.no

Nye produkter

PS! Oppegård Avis står på terskelen til å lansere flere nye produkter, og i den forbindelse ønsker vi også å komme i kontakt med kvikke journalister.