VELLYKKET LETEAKSJON: Politiet var på stedet ved Ødegården barnehage kort tid etter å ha fått meldingen om de savnede jentene.

Savnede femåringer ble funnet i god behold

Politiet måtte lete etter tre femåringer som forsvant etter å ha vært på tur med barnehagen.

Publisert Sist oppdatert

– Vi leter etter tre fem år gamle jenter som har vært på tur med Ødegården barnehage i området ved vanntårnet på Tårnåsen. Barnehagen har ikke kontroll på de savnede, og de vet heller ikke noe om hvor konkret og hvordan de tre jentene har forsvunnet, sa operasjonsleder Jan-André Delbeck i Øst politidistrikt.

Ifølge ham fikk politiet melding om hendelsen klokken 13.34.

– Politiet er på stedet og bistår, og flere politibiler er på vei. Vi får også hjelp av helikoptertjenesten. Publikum som har opplysninger om jentene bes ringe 112, sa Delbeck.

BISTO: Politiets helikoptertjeneste bisto under leteaksjonen.

Lover gjennomgang

Leteaksjonen, som var iverksatt i området mellom Ødegården barnehage og nord mot Gimleveien barnehage, ble avsluttet en snau time senere.

Klokken 14:43 fikk Oppegård Avis bekreftet om at leteaksjonen var vellykket. Alle de tre jentene ble funnet i god behold.

– Jeg kan ikke si noe detaljert om hva som har skjedd. Nå skal vi ha en gjennomgang og snakke med alle foreldrene før vi konkluderer noe. Det vi vet er at de tre barna kom bort fra resten av gruppen under en tur. Vi er veldig glad for at de kom til rette raskt, for dette er noen av det verste som kan skje. Vi kommer til å gjennomgå våre rutiner i veldig nær fremtid, sier Marianne Clemetsen, virksomhetsleder Ødegården barnehage.

Powered by Labrador CMS