BYTTER JOBB: Oddbjørn Lager Nesje, best kjent fra kommunestyret i Nordre Follo, blir ny kommunikasjonssjef i Indre Østfold kommune.
BYTTER JOBB: Oddbjørn Lager Nesje, best kjent fra kommunestyret i Nordre Follo, blir ny kommunikasjonssjef i Indre Østfold kommune.

Sikret seg toppjobb

På kveldstid er han kommunestyrerepresentant for Ap i Nordre Follo, men nå blir det kommune «24/7» for Oddbjørn Lager Nesje.

Publisert Sist oppdatert

Oddbjørn Lager Nesje er nemlig ansatt som ny kommunikasjonssjef i Indre Østfold kommune, hvor han starter 1. februar 2024.

Så fra å utfordre og og kritisere både kommunedirektør, ordfører og administrasjon i Nordre Follo «til kvelds», blir det høyst sannsynlig et oppbyggende kommunikasjonsarbeid i Indre Østfold «til både frokost, lunsj og middag».

«Kommune-Oddbjørn» gleder seg stort til nye og spennende oppgaver.

– Det er en spennende mulighet, og jeg ser frem til å bli en del av en ny kommune som vil prioritere innbyggerdialog og god kommunikasjon. Og ikke minst ser jeg frem til å bli kjent med alle de dyktige menneskene som jobber i kommunen, mine fremtidige kollegaer, sier påtroppende kommunikasjonssjef Oddbjørn Lager Nesje. 

Fakta om Oddbjørn Lager Nesje

  • Oddbjørn Lager Nesje er 46 år og opprinnelig fra Mindresunde i Stryn kommune. 
  • Han bor på Kolbotn i Nordre Follo kommune med sin kone Christine Lager Nesje og to barn som begge går på Kolbotn skole. Lager 
  • Han har markert seg som lokalpolitiker. Først i Oppegård kommune og senere i nye Nordre Follo kommune. Han er nå folkevalgt i kommunestyret og formannskapet i Nordre Follo og inne i sin andre periode som gruppeleder i Nordre Follo Arbeiderparti.
  • Lager Nesje har tidligere jobbet for blant annet byrådet i Bergen, Europabevegelsen, Røde Kors og Redningsselskapet.

Fra kyst til innland

Han kommer fra Redningsselskapet, og bytter nå ut kystlinje og redningsvester, til fordel for innland og kommunearbeid.

– Det er med tungt hjerte jeg, etter ti år med dedikert tjeneste for Redningsselskapet og kystberedskapen, nå skal slutte. Gjennom årene har jeg lært mye, spesielt om strategisk kommunikasjon, markedsføring og lagbygging. Denne erfaringen blir viktig for meg å bruke i Indre Østfold kommune, og jeg gleder meg til å bidra til å skape god og relevant kommunikasjon for min nye arbeidsgiver, sier påtroppende kommunikasjonssjef Oddbjørn Lager Nesje.

Høye forventninger

Ikke uventet, er også hans nye sjef, meget tilfreds med signeringen av «Kommune-Oddbjørn».

 –  Jeg er glad for at Oddbjørn Lager Nesje har takket ja til stillingen som kommunikasjonssjef i Indre Østfold kommune. Med hans brede erfaring innenfor kommunikasjonsfeltet og hans samfunnsengasjement blant annet gjennom politisk arbeid, så vil han fylle stillingen på en utmerket måte, sier direktør for Innovasjon og kommunikasjon Tron Kallum.

Powered by Labrador CMS