GULL OG SØLV: A-finaleheatet der Ellinor Paulsrud-Kvisla (Kolbotn) tok gull, Ingrid Kristine Landerud Brevik (t.v) fra Kolbotn tok sølv og Elena Katalin Bergene Seres (Bærum) sikret seg bronse.

Rapport fra Roald Amundsen Cup

Endelig skjedde det! Kolbotn IL svømmegruppe og Ski Svømmeklubb inviterte til stevnehelg i i Sofiemyrhallen lørdag 20. og søndag 21. november 2021.

Publisert Sist oppdatert

Bassenget på Sofiemyr ble renovert i 2020, nye fliser var lagt i selve bassengdelen, og det var oppgradert med nye startpaller fra Swiss Timing. Vi trodde på mange gode tider i bassenget – og fikk det! Men det var en lang vei dit.

HØY AKTIVITET: Slik så det ut da det endelig ble arrangert svømmestevne i Sofiemyrhallen igjen.

«Fire stevner har blitt avlyst i tur og orden» sier Rune Årnes, stevneleder for Roald Amundsen CUP. «Fliser som har falt ned, og så korona da så klart. Men endelig klarte vi gjennomføre.

Vi hadde rundt 400 svømmere innom i løpet av helgen, og uten våre frivillige tilhørende både Kolbotn IL og SKI svømmeklubb, hadde det ikke vært mulig for oss og gjennomføre. I tillegg til muligheten for endelig å konkurrere for barn og ungdommer, er inntekten det gir svømmegruppene, svært viktig.

Vi hadde nesten 250.000 kr i omsetning i helgen og et resultat på 180.000 kr. Det blir det mye idrett av», forteller Rune Årnes, som i tillegg takker sponsorene som stilte velvillig opp.

Det var utrolig mange glade utøvere og foresatte og se i hallen både lørdag og søndag. Tydelig at gleden ved å kunne konkurrere igjen var stor. Nytt av året var finaleheat i 50 rygg og 50 bryst med egen premiering. Det var populært blant utøverne og arrangørklubbene satser på samme program i helgen april/mai.

Powered by Labrador CMS