TIKTOK-DUOEN: Kaja Flote (t.v.) og Anine Johnsen er TikTok-reportere for Oppegård Avis i sommer. Her er de på vei til Sofiemyr Stadion for å lage video fra Kolbotn-kamp.
TIKTOK-DUOEN: Kaja Flote (t.v.) og Anine Johnsen er TikTok-reportere for Oppegård Avis i sommer. Her er de på vei til Sofiemyr Stadion for å lage video fra Kolbotn-kamp.

Skaper TikTok-hysteri

Anine og Kaja lager TikTok-videoer for Oppegård Avis i sommer. Allerede på «første forsøk» gikk de viralt.

Publisert Sist oppdatert

Vet du ikke hva TikTok er? Fortvil ikke. Det er det så vidt undertegnede 43-åring gjør også.

Det er ikke så farlig, for «vi» er strengt tatt ikke i målgruppen. Det er ungdommen vi snakker til på TikTok.

Og det er ikke alle ungdommer som leser papiravisen hver uke, for å si det mildt.

Derfor har vi bestemt oss for å teste ut TikTok som kanal i sommer. Og for en pangstart det ble for vår reporter-duo Anine Johnsen og Kaja Flote.

Teste-tirsdag

Under overskriften «Teste-tirsdag» bestemte de seg for å teste kebab-tilbudet i Oppegård, og lagde en videosnutt om det på TikTok.

I skrivende stund er den sett nesten 30.000 ganger, den har 2.200 likes og det strømmer inn med nye følgere. Til sammen har de to første videoene de lagde fått over 50.000 views.

La oss si det slik: Det er «litt» høyere tall enn det vi er vant med på våre ordinære saker i Oppegård Avis...

Sjekk ut innholdet

GIKK VIRALT: Denne videoen fra «teste-tirsdag» har allerede fått nesten 30 000 visninger.

Til nå har TikTok-duoen publisert tre videoer under brukernavnet @oppegaardavis, men det kommer mer de neste ukene. Mye mer. Så er du ung nok, eller føler deg ung nok til å være på TikTok, så anbefaler vi deg å sjekke ut innholdet de lager.

Har du tips, meninger eller ønsker om hva de to tenåringene skal lage TikToks fra, så er det bare å sende oss en e-post eller legge igjen en kommentar på Facebook. Eventuelt sende oss et brev eller postkort.

Vel, hvis du i det hele tatt vurderer å sende oss et brev, så er det nok små sjanser for at du har lest en sak om TikTok helt hit. Men det er lov å sende oss brev.